Onze Black Friday actie is inmiddels afgelopen

Benieuwd naar onze nieuwste actie? Klik dan hier.

Hieronder vind je nog de veelgestelde vragen van onze Black Friday actie.

Veelgestelde vragen

 • De tablet doet het niet of vertoont een defect. Waar kan ik met mijn klacht of vraag terecht?
  Je ontvangt 2 jaar garantie op de tablet. Om aanspraak te maken op garantie kun je terecht bij iedere MediaMarkt vestiging bij jou in de buurt. Je kunt ook bellen met Mediamarkt Middelburg via 0118-607050.
 • Ik heb al een internet abonnement van Caiway. Kan ik ook gebruik maken van deze actie?
  Nee, de actie geldt alleen voor nieuwe Caiway klanten die op het moment van bestellen nog geen internet van Caiway afnemen. Actievoorwaarden zijn van toepassing.
 • Ik heb mijn bestelling van het glasvezelpakket geannuleerd. Krijg ik de tablet nu nog geleverd?
  Nee, de tablet krijg je alleen als je een abonnement neemt op een Caiway glasvezelpakket. De actie geldt alleen voor nieuwe Caiway klanten.
 • Ik wil mijn jaarabonnement binnen de contracttermijn van 1 jaar opzeggen. Kan ik de tablet dan houden?
  Je kunt de tablet houden. Maar let op: Caiway brengt in dat geval wel de kosten van de tablet in rekening (adviesverkoopprijs 235,-).
 • Is het achteraf nog mogelijk om mijn keuze voor de aanbieding te wijzigen?
  Het is na het bevestigen van je bestelling niet meer mogelijk om jouw keuze voor de aanbieding te wijzigen.
 • Is het mogelijk om een ander afleveradres door te geven?
  Het cadeau wordt verstuurd naar het adres waarop de diensten geleverd worden. Het is niet mogelijk om een ander adres door te geven.
 • Kan ik ook voor een ander product kiezen?
  De actie geldt alleen met de Samsung Tab A7 tablet zilver met book cover. Een andere kleur is niet mogelijk. Als alternatief kun je ook kiezen voor een jaar lang korting op het glasvezelpakket van jouw keuze.
 • Via welke verzendpartij wordt het pakketje verstuurd?
  Het pakketje wordt verstuurd via PostNL. Je moet zelf tekenen voor ontvangst. Hiervoor heb je jouw ID bewijs nodig.
 • Er is iets mis gegaan met de levering / ik heb de tablet niet ontvangen. Waar kan ik met mijn klacht of vraag terecht?
  Neem hiervoor contact op met MediaMarkt Middelburg via telefoonnummer 0118-607050.
 • Wanneer krijg ik de tablet geleverd?

  De verzending van de tablet wordt verzorgd door MediaMarkt Middelburg. Caiway verstrekt MediaMarkt de instructie om de tablet te versturen binnen 2 weken nadat het glasvezelabonnement is geactiveerd én de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen is verstreken. Je ontvangt een e-mail van Caiway wanneer we je gegevens aan MediaMarkt hebben verstrekt.

  MediaMarkt streeft ernaar de tablet vervolgens binnen 2 weken te versturen (na ontvangst van de instructie van Caiway).

 • Wat gebeurt er met mijn pakketje als ik niet thuis ben?

  Als je niet thuis bent komt PostNL een 2e keer langs, of het pakketje wordt achtergelaten bij een pick-up point, waar je het pakketje zelf dient op te halen.

  Het pakketje wordt niet bij de buren afgegeven. Als het pakketje bij een pick-up point wordt achtergelaten, blijft het daar 2 weken liggen om te worden opgehaald. Na 2 weken wordt het pakketje retour gestuurd naar MediaMarkt.

 • Welk type Samsung tablet krijg ik bij deze actie?

  Het actiemodel is de Samsung Tab A7 tablet zilver met book cover. De adviesverkoopprijs is 235,-. Belangrijkste specificaties:

  - 10,4"inch display
  - 32GB opslaggeheugen (uit te breiden tot 1TB)
  - 5MP front-camera & 8MP back-camera
  - Gezichtsherkenning

 • Word ik ge├»nformeerd als de tablet wordt verstuurd?

  De verzending van de tablet wordt verzorgd door MediaMarkt Middelburg. Caiway verstrekt MediaMarkt de instructie om de tablet te versturen binnen 2 weken nadat het glasvezelabonnement is geactiveerd én de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen is verstreken. Je ontvangt een e-mail van Caiway wanneer we je gegevens aan MediaMarkt hebben verstrekt.

  MediaMarkt streeft ernaar de tablet vervolgens binnen 2 weken te versturen (na ontvangst van de instructie van Caiway). Je ontvangt bericht van MediaMarkt wanneer zij je bestelling hebben verstuurd. Hierbij ontvang je ook de track&trace code, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten.

  Heb je vragen over de verzending?
  Neem dan contact op met MediaMarkt Middelburg via telefoonnummer 0118-607050.

 • Ik wil graag vast bellen. Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden?
  Vast bellen is optioneel en kun je aan je winkelmand toevoegen. Wil je je huidige telefoonnummer behouden? Dat kan! Wel moet het netnummer hetzelfde zijn. Voorbeeld: verhuis je van Naaldwijk naar Aalsmeer, dan is nummerbehoud niet mogelijk, omdat het netwerknummer niet verhuisd kan worden.
 • Wat houdt de Caiway combikorting in? En hoe regel ik combikorting?
  Combineer Caiway Internet met Caiway Mobiel op hetzelfde adres en profiteer elke maand van 5,- korting op je Internetfactuur. Hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen, dit gaat automatisch. Zodra je mobiele abonnement actief wordt. En de korting loopt Je zolang beide abonnementen actief zijn. Slim bekeken! Meer info over Caiway Mobiel.