GOED NIEUWS! JE ABONNEMENT KAN VOORDELIGER

MÉÉR ABONNEMENT VOOR MINDER GELD

Er is een voordeliger abonnement voor jou beschikbaar: Internet & TV Voordelig. Met dit pakket geniet je naast alle voordelen van Interactieve TV, ook van stabiel en betrouwbaar internet via glasvezel. En dat tegen een lager tarief per maand dan je huidige abonnement.


KIJK & vergelijk

Het pakket Internet & TV Voordelig biedt je méér abonnement voor minder geld. Met Interactieve TV kijk je programma’s terug wanneer het jou uitkomt en kun je programma’s eenvoudig opnemen en pauzeren. Niet alleen op je televisie, maar ook op je smartphone en tablet. Natuurlijk blijft digitaal tv-kijken via de coaxkabel gewoon beschikbaar. En met internet via glasvezel wordt internetten een stuk sneller en stabieler.  Bekijk hieronder de verschillen tussen je nieuwe glasvezelpakket en het huidige coaxpakket.

Je nieuwe Glasvezel pakket

INTERNET & TELEVISIE

Voordelig


Televisie
Digitaal tv-kijken via coaxkabel
 70+ zenders, 43 in Full HD
I
nteractieve tv
 Opnemen
 Live TV pauzeren
 Programma gemist
 Begin gemist


Internet via glasvezel

   75/75 Mbit/s


Vast bellen (optioneel)
+ € 2,50 p/mnd i

Je behoudt je huidige telefoonnummer en e-mailadres

Je huidige pakket

alles-in-1 HD

Easy


Televisie
Digitaal tv-kijken via coaxkabel
 70+ zenders, 38 in Full HD
Interactieve tv
✘ Opnemen
✘ Live TV pauzeren
✘ Programma gemist
✘ Begin gemist


Internet via coax

   20/2 Mbit/s


Vast bellen
Inclusief

INTERACTIEVE TV

itv

INTERACTIEVE TV:
DE NIEUWE STANDAARD

Met een Internet & TV glasvezelpakket krijg je standaard Interactieve TV. Dat is meer kijkplezier voor iedereen. Je krijgt meer dan 70 zenders waarvan 43 in Full-HD en alle voordelen van Interactieve TV.

opnemen

TV-KIJKEN WANNEER JIJ DAT WILT

Interactieve TV betekent tv-kijken zoals jij dat wilt. Zo kun je jouw favoriete programma’s pauzeren, opnemen en terugkijken tot wel 7 dagen terug. Handig als de telefoon gaat of er onverwachts iemand voor de deur staat.

app

OVERAL ONLINE
TV KIJKEN

Alle voordelen van Interactieve TV op je smartphone, tablet en pc met de Interactieve TV app van Caiway. Eenvoudig te casten naar alle schermen. Gratis te gebruiken in heel de EU. Download de app in de AppStore en Google Play Store.

INTERNET VIA GLASVEZEL

Met glasvezelinternet heb je je eigen stabiele en betrouwbare verbinding tot in huis, zonder dat je deze hoeft te delen met de buren. Daarnaast is de kwaliteit van je verbinding niet afhankelijk van de afstand van je huis tot de wijkcentrale. Je ontvangt dus altijd de snelheid waar je voor betaalt.

✔ 

Altijd snel & stabiel:
up- en downloaden gaat even snel.

✔ 

Alle apparaten tegelijkertijd:
Netflixen, streamen en tv-kijken zonder haperen.

✔ 

Gegarandeerde internetsnelheid:
je ontvangt altijd de snelheid waar je voor betaalt.i

DIT IS WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN:

✔ 

Wij zetten het abonnement
kosteloos om

✔ 

Gratis installatie
 
door onze monteur

✔ 

Alle benodigde apparatuur
gratis in bruikleen


HOE KAN IK HET REGELEN?

Overstappen naar je nieuwe pakket is geheel kosteloos en zo geregeld.
Wij zorgen ervoor dat je niet voor dubbele kosten komt te staan en je overstap soepel verloopt. Zo regel je het.

Bestel je nieuwe abonnement eenvoudig online. Doe hieronder de postcodecheck en selecteer je pakket. Goed om te weten: eventuele extra tv-pakketten en/of belbundels zetten wij automatisch voor je over naar je nieuwe pakket! Deze hoef je dus niet opnieuw te bestellen. 

bel

Liever iemand persoonlijk spreken? Dat kan. Bel ons dan op 079 750 43 47. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen tv-kijken via de coax-kabel en glasvezel?

  Televisie kijken via glasvezel biedt een stuk meer mogelijkheden dan TV kijken via de traditionele coax-kabel. Zoals programma’s pauzeren, terugspoelen en opnemen. Natuurlijk blijft het signaal via de coax-kabel gewoon beschikbaar en kun je deze blijven gebruiken.

 • Heb ik nieuwe kabels nodig voor Interactieve TV?

  Als er al een netwerkkabel in huis ligt, dan kan je deze gewoon hergebruiken. In alle andere gevallen is het nodig om een netwerkkabel aan te leggen vanaf het glasmodem naar de plaats waar de interactieve tv-ontvanger komt te staan.

 • Heb ik nieuwe kabels nodig voor internet via glasvezel?

  In de meeste gevallen is het niet nodig om nieuwe kabels aan te leggen en kun je de netwerkkabels hergebruiken. Bijvoorbeeld als je een directe bekabelde verbinding wilt of als je een tweede wifi-punt in huis hebt.

 • Wat installeert de installatiemonteur?

  Heb je gekozen voor een nieuw glasvezelpakket? Dan kun je gebruik maken van onze installatieservice. Na je bestelling krijg je een SMS en/of e-mailbericht om online een afspraak in te plannen met onze installatiemonteur. De monteur zorgt er voor dat je verbinding werkt en sluit maximaal 1 computer, laptop of tablet, 1 televisie en eventueel 1 vaste telefoon aan. Bovendien voert de monteur een wifi-check uit en krijg je advies hoe het wifi-netwerk verder te verbeteren is.

  Extra werkzaamheden
  Als je wilt dat de monteur extra werkzaamheden uitvoert, kan dat vaak wel. Denk aan het doortrekken van kabels, het aanleggen van een stopcontact en/of het instellen van Wifi op al je apparaten. Bij overige verzoeken raden wij aan dit aan te geven bij het maken van de installatieafspraak. Let op: Voor werkzaamheden die buiten de installatiegarantie vallen worden kosten berekend.

 • Krijg ik korting met Caiway Mobiel?
  Ja! Als je jouw Caiway internetabonnement combineert met een Caiway Mobiel sim-only abonnement, dan profiteer je van combikorting. Hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen, dit gaat automatisch. Dat is 5,- per maand korting op je internet factuur, zolang beide abonnementen actief zijn. Dat is slim bekeken! Op onze pagina Caiway Mobiel vind je meer informatie.