Maak kennis met je nieuwe pakket

ONTDEK WAT GLASVEZEL VOOR JOU KAN BETEKEKEN

Met glasvezel ben je nu én in de toekomst verzekerd van een stabiele en betrouwbare internetverbinding. Naast een gegarandeerde up- en downloadsnelheid heeft glasvezel nog veel meer voordelen. Wanneer je kiest voor glasvezel, kies je voor de nieuwe manier van tv-kijken: Interactieve TV.  Hiermee wordt tv-kijken een stuk leuker en makkelijker. En mis je nooit meer je favoriete programma’s.

INTERACTIEVE TV.

itv

INTERACTIEVE TV:
DE NIEUWE STANDAARD

Interactieve TV wordt standaard in het Internet & TV glasvezelpakket meegeleverd. Meer kijkplezier voor iedereen thuis met meer dan 70 zenders waarvan 43 in Full HD en alle voordelen van Interactieve TV.

opnemen

GRATIS PROGRAMMA’S OPNEMEN

Met Interactieve TV kun je programma’s opnemen. Zelfs meerdere tegelijk! Bekijk het programma terug waar en wanneer het jou uitkomt. Op je televisie én op je smartphone, tablet of laptop.

programma gemist

GRATIS PROGRAMMA’S TERUGKIJKEN

Niet thuis om je favoriete programma te bekijken? Met Interactieve TV kijk je van meer dan 40 zenders gratis de uitzendingen van de afgelopen 7 dagen terug. Wel zo makkelijk.

pauzeren

PROGRAMMA’S PAUZEREN

Stel je voor: je zit middenin een meeslepende scène en dan gaat de bel. Met een druk op de pauze-knop zet je de uitzending op pauze en kijk je later gewoon verder waar je gebleven was. Je kunt ook eenvoudig terugspoelen.

begin gemist

BEGIN GEMIST

Nét het begin van een programma of uitzending gemist? Geen probleem. Start het programma gewoon vanaf het begin op. Je bent altijd op tijd en je hoeft je nooit meer te haasten.

app

OVERAL ONLINE TV KIJKEN

Alle voordelen van Interactieve TV op je smartphone, tablet en pc met de Interactieve TV app van Caiway. Gratis te downloaden. Dat is online tv-kijken thuis en onderweg in heel de EU.

INTERNET VIA GLASVEZEL

Altijd gegarandeerd snel en stabiel internet. Dat is de kracht van internet via glasvezel.

snelheid

GEGARANDEERDE
INTERNETSNELHEID

Met glasvezel heb je je eigen verbinding tot in huis, zonder dat je deze hoeft te delen met de buren. Daarnaast is de kwaliteit van je verbinding niet afhankelijk van de afstand van je huis tot de wijkcentrale. Je ontvangt dus altijd de snelheid waar je voor betaalt.

alles tegelijk

ALLE APPARATEN TEGELIJKERTIJD

Internetten op verschillende apparaten, televisiekijken, bellen en gamen – alles kan tegelijkertijd met glasvezel internet van Caiway. Dankzij de ongekende snelheden van glasvezel ervaar je geen verlies van snelheid. Iedereen altijd online. 

down en up

ALTIJD SNEL EN STABIEL
Internet

Up- en downloaden gaat even snel, waardoor je kunt Skypen zonder stotteren en fotoalbums supersnel verstuurt. 

WAT BETEKENT DIT VOOR MIJ?

Wij willen zo veel mogelijk klanten van de voordelen van glasvezel laten genieten.
Wij raden jou Internet & TV Slim aan. Dit sluit het beste aan bij je huidige pakket.

Internet & TV Slim kost € 61,50 per maand. Wil je gebruik (blijven) maken van vaste telefonie? Dan betaal je € 2,50 per maand extra*.

De belangrijkste punten nog een keer op een rijtje:

 • Alle voordelen van Interactieve TV
 • Inclusief 2 interactieve tv-ontvangers
 • Digitale TV via de coax-kabel blijft gewoon beschikbaar
 • Glasvezel internet met 250 Mbit/s up– en downloadsnelheid
 • Gegarandeerde internetsnelheid
 • Inclusief glasvezelmodem met Wifi
 • Behoud van e-mailadres en telefoonnummer
 • Geen verzend- en administratiekosten


Voetbal liefhebber? 
FOX Sports Eredivisie kost bij Internet en TV Slim slechts € 5,50 per maand (normaal € 8,50). 

 

internet en televisie slim

HOE KAN IK HET REGELEN?

Overstappen naar glasvezel is geheel kosteloos en zo geregeld.
Wij zorgen ervoor dat je niet voor dubbele kosten komt te staan en je overstap soepel verloopt. Zo regel je het.

bel

BEL

Bel met 079 750 4347 voor persoonlijk advies. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

chat

Chat

Neem via Chat contact op met een van onze medewerkers. Elke dag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur. Ook in het weekend.

check adres

regel het zelf

Of regel het zelf online via onze website. Doe de postcodecheck en stel het pakket van jouw keuze samen. Wij zetten dan je oude pakket om naar jouw nieuwe glasvezelpakket.

Doe de postcodecheck

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen tv-kijken via de coax-kabel en glasvezel?

  Televisie kijken via glasvezel biedt een stuk meer mogelijkheden dan TV kijken via de traditionele coax-kabel. Zoals programma’s pauzeren, terugspoelen en opnemen. Natuurlijk blijft het signaal via de coax-kabel gewoon beschikbaar en kun je deze blijven gebruiken.

 • Heb ik nieuwe kabels nodig voor Interactieve TV?

  Als er al een netwerkkabel in huis ligt, dan kan je deze gewoon hergebruiken. In alle andere gevallen is het nodig om een netwerkkabel aan te leggen vanaf het glasmodem naar de plaats waar de interactieve tv-ontvanger komt te staan.

 • Heb ik nieuwe kabels nodig voor internet via glasvezel?

  In de meeste gevallen is het niet nodig om nieuwe kabels aan te leggen en kun je de netwerkkabels hergebruiken. Bijvoorbeeld als je een directe bekabelde verbinding wilt of als je een tweede wifi-punt in huis hebt.

 • Hoe werkt installatiegarantie?

  Als je er zelf toch niet helemaal uit komt kan je contact opnemen met onze Klantenservice en lopen we er samen doorheen. Als ook dat geen perfect werkende verbinding oplevert, sturen we onze monteur op pad. Die regelt alles bij je thuis. Zonder kosten, want we bieden je 100% installatiegarantie. 


*Vast bellen is niet standaard inbegrepen in het Internet & TV glasvezelpakket. Bel je graag via de vaste lijn, dan kun je deze aan je bestelling toevoegen (€ 2,50 p/mnd).
Het start- en minuuttarief is € 0,11 en je rekent af per seconde (per 1 september € 0,12). Bel je veel dan kan je kiezen uit een van de aantrekkelijke belbundels. Zoals bijvoorbeeld: Onbeperkt bellen NL voor € 12,95 p/mnd.