Aanbod voor trouwe klanten

Internet en Interactieve TV

 • De eerste 3 maanden korting op uw abonnement
 • Gratis installatie door onze monteur
 • Alle benodigde apparatuur gratis in bruikleen


Goed nieuws!

Er is op uw adres een nieuw pakket beschikbaar; Internet & TV Voordelig. Dit pakket bevat alles wat u nu heeft, maar dan een stap beter. En voor een verrassend normale prijs. Met dit nieuwe pakket kunt u genieten van alle voordelen van Interactieve TV en krijgt u stabiel en betrouwbaar internet via glasvezel. En wees gerust: tv-kijken via de coax kabel blijft gewoon mogelijk en u behoudt uw huidige e-mailadres.

Internet & TV Voordelig is heel slim bekeken!

Om de overstap voor u nóg aantrekkelijker te maken, bieden we t/m 31 augustus een mooie korting: de eerste 3 maanden betaalt u 35,- per maand. Daarna betaalt u slechts 49,50 per maand. Vaste telefonie is ook beschikbaar als extra optie (+ 2,50 p/mnd).


Kijk & vergelijk

Uw nieuwe Glasvezel pakket

Internet & Televisie

Voordelig

voordelig

49,50 p/mnd
Nu 3 maanden 35,- p/mnd


Internet via glasvezel

   75/75 MBIT/S i

✔ Internet via glasvezel
✔ Up- en downloaden gaat even snel
✔ Gegarandeerde snelheid
✔ Inclusief nieuwe wifi-router


Televisie
Digitaal tv-kijken via coaxkabel
 70+ zenders, 43 in Full HD 

Interactieve TV (incl. 1 Interactieve TV-ontvanger)
   ✔ Programma gemist 
   ✔ Begin gemist 
   ✔ Opnemen 
   ✔ Live TV pauzeren


Vaste telefonie
+ Optioneel 2,50 p/mnd i
   (start- en minuuttarief 0,12)
+ Onbeperkt Bellen NL        14,95 p/mnd

U behoudt uw huidige telefoonnummer en e-mailadres

Uw  huidige pakket

Alles-in-1 HD

Basis
hd basis

52,45 p/mnd
 


Internet via coax

   40/4 MBIT/S

✘ Internet via glasvezel
✘ Up- en downloaden gaat even snel
✘ Gegarandeerde snelheid
✘ Inclusief nieuwe wifi-router


Televisie
 Digitaal tv-kijken via coaxkabel
 70+ zenders, 37 in Full HD 

Interactieve TV (incl. 1 Interactieve TV-ontvanger)
   ✘ Programma gemist
   ✘ Begin gemist
   ✘ Opnemen
   ✘ Live TV pauzeren


Vaste telefonie
✔ Inclusief
   (start- en minuuttarief 0,12)
+ Onbeperkt Bellen NL        10,25 p/mnd

Hoe regel ik het?

U bestelt, wij regelen de rest. U kunt gewoon blijven internetten en tv-kijken.

Bestel uw nieuwe abonnement zelf eenvoudig online. Doe de postcodecheck en stel het pakket van uw keuze samen. Wij zetten dan uw oude pakket om naar uw nieuwe glasvezelpakket.

Doe de postcodecheck

bel

Bellen kan natuurlijk ook!
Wij zijn bereikbaar op 079 750 43 47, van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

instalatie

Bij het nieuwe pakket ontvangt u een wifi-modem. En als u wilt, zorgen wij dat een monteur de apparatuur gratis bij u installeert. Onze monteur gaat pas weg als alles werkt. Bekijk voor meer informatie de veelgestelde vragen.

Interactieve TV

itv

Interactieve TV: De nieuwe standaard

Met een Internet & TV glasvezelpakket krijgt u standaard Interactieve TV. Dat is meer kijkplezier voor iedereen. U krijgt meer dan 70 zenders waarvan 43 in Full-HD en alle voordelen van Interactieve TV.

opnemen

Tv-kijken wanneer u dat wilt

Interactieve TV betekent tv-kijken zoals u dat wilt. Zo kunt u uw favoriete programma’s pauzeren, opnemen en terugkijken tot wel 7 dagen terug. Handig als de telefoon gaat of er onverwachts iemand voor de deur staat.

app

Overal online tv-kijken

Alle voordelen van Interactieve TV op uw smartphone, tablet en pc met de Interactieve TV app van Caiway. Eenvoudig te casten naar alle schermen. Gratis te gebruiken in heel de EU. Download de app in de AppStore en Google Play Store.

  

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen tv-kijken via de coax-kabel en glasvezel?

  Televisie kijken via glasvezel biedt een stuk meer mogelijkheden dan TV kijken via de traditionele coax-kabel. Zoals programma’s pauzeren, terugspoelen en opnemen. Natuurlijk blijft het signaal via de coax-kabel gewoon beschikbaar en kun je deze blijven gebruiken.

 • Heb ik nieuwe kabels nodig voor Interactieve TV?

  Als er al een netwerkkabel in huis ligt, dan kan je deze gewoon hergebruiken. In alle andere gevallen is het nodig om een netwerkkabel aan te leggen vanaf het glasmodem naar de plaats waar de interactieve tv-ontvanger komt te staan.

 • Heb ik nieuwe kabels nodig voor internet via glasvezel?

  In de meeste gevallen is het niet nodig om nieuwe kabels aan te leggen en kun je de netwerkkabels hergebruiken. Bijvoorbeeld als je een directe bekabelde verbinding wilt of als je een tweede wifi-punt in huis hebt.

 • Wat installeert de installatiemonteur?

  Heb je gekozen voor een nieuw glasvezelpakket? Dan kun je gebruik maken van onze installatieservice. Na je bestelling krijg je een SMS en/of e-mailbericht om online een afspraak in te plannen met onze installatiemonteur. De monteur zorgt er voor dat je verbinding werkt en sluit maximaal 1 computer, laptop of tablet, 1 televisie en eventueel 1 vaste telefoon aan. Bovendien voert de monteur een wifi-check uit en krijg je advies hoe het wifi-netwerk verder te verbeteren is.

  Extra werkzaamheden
  Als je wilt dat de monteur extra werkzaamheden uitvoert, kan dat vaak wel. Denk aan het doortrekken van kabels, het aanleggen van een stopcontact en/of het instellen van Wifi op al je apparaten. Bij overige verzoeken raden wij aan dit aan te geven bij het maken van de installatieafspraak. Let op: Voor werkzaamheden die buiten de installatiegarantie vallen worden kosten berekend.

 • Krijg ik korting met Caiway Mobiel?
  Ja! Als je jouw Caiway internetabonnement combineert met een Caiway Mobiel sim-only abonnement, dan profiteer je van combikorting. Hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen, dit gaat automatisch. Dat is 5,- per maand korting op je internet factuur, zolang beide abonnementen actief zijn. Dat is slim bekeken! Op onze pagina Caiway Mobiel vind je meer informatie.