Razendsnel internet met de kracht van glasvezel

Glasvezel internet. Het internet van nu en de toekomst.

Kiezen voor glasvezel is slim bekeken. Want met dit modernste netwerk haal je alles uit je internet. Je streamt series en filmpjes zonder dat het hapert. Je verliest geen online game meer omdat het internet te traag is. En uiteraard kan je met iedereen in het huishouden tegelijk internetten zonder dat alles traag wordt en vast loopt. Dus ga ook voor stabiel en betrouwbaar internet via het modernste netwerk van nu en de toekomst. Razendsnel internet met gegarandeerde snelheid. De snelheid die je afneemt, wordt ook daadwerkelijk geleverd. Glasvezel internet van Caiway is een slimme keuze, vergelijk glasvezel van Caiway met andere aanbieders van internet.

alle apparaten

Alles tegelijkertijd. Zonder verlies van snelheid.

Internetten op verschillende apparaten, televisiekijken, bellen en gamen – alles kan tegelijkertijd bij Caiway. Dankzij de ongekende snelheden van glasvezel ervaar je geen verlies van snelheid. Iedereen altijd online. Precies zoals je mag verwachten.

600

Razendsnel up- en downloaden

Internet met de snelheid van het licht. Up- en downloaden gaat even snel, waardoor het binnenhalen en versturen van grote bestanden razendsnel gaat. Deel je ervaringen en belevingen in een flits. Of dat nu honderden vakantiefoto's of grote films zijn.

netflix
Streamen zonder haperingen of bufferen.

Van Netflix en Film1 tot YouTube: video’s streamen doen we dagelijks. Eindeloos bufferen of haperingen zijn voorgoed verleden tijd. Vanuit je luie stoel stream je direct de nieuwste afleveringen van je favoriete serie. Supersnel, in ongekende kwaliteit.

Overal goede wifi

Je krijgt van ons een wifi-modem. Dat is een kabel modem én een router. Je krijgt altijd de beste (snelste én meest betrouwbare) verbinding door een netwerkkabel (UTP) aan te sluiten op het apparaat dat je wilt verbinden. Maar dat is niet altijd de meest praktische oplossing. En er zijn natuurlijk ook apparaten die geen mogelijkheid hebben om te verbinden met de kabel. > Meer weten over wifi 
wifi router
tp

Nog beter bereik met 3 Slimme Wifi boosters

Voor de meeste klanten is het wifi-modem dat we standaard gratis meeleveren meer dan voldoende. Maar het kan zijn dat je nét dat beetje extra wifi nodig hebt. Met 3 Slimme Wifi Boosters heb je supersterke wifi van de keuken tot op zolder. Een huis vól wifi dus! Waar in huis je ook bent, ze zorgen er automatisch voor dat je altijd het sterkste signaal te pakken hebt.
> lees meer over de Slimme Wifi boosters

Veilig internetten met het hele gezin
Ouderlijk toezicht

Bepaal zelf wat je kinderen wel en niet mogen zien
Antivirus

Ontdekt en verwijdert virussen zonder je pc langzamer te maken

Meer over veilig internet
Antispyware

Voorkomt dat anderen 'meekijken' op je pc

Veelgestelde vragen over internet

 • Kan ik kiezen voor alleen internet bij Caiway?
  Ja, dat kan. Bekijk onze abonnementen voor alleen internet. Zo geniet je ook bij Caiway van razendsnel glasvezel internet zonder tv.
 • Wat wordt er bedoeld met gegarandeerde internetsnelheid?
  Het glasvezelnetwerk is het beste netwerk. Dit biedt vele voordelen. Zo leveren we daadwerkelijk de snelheid van je pakket op het modem. Je krijgt de beloofde internetsnelheid.
 • Kan ik ook draadloos internetten via glasvezel?
  Ja, we leveren standaard een wifi-modem. Hiermee kun je draadloos internetten. Houd er wel rekening mee draadloos internetten invloed heeft op de internetsnelheid. Wil je alles uit je glasvezelnetwerk halen, dan is een directe verbinding nodig. Is je wifi-signaal niet overal sterk? Kijk voor tips en oplossingen op de wifi-pagina.
 • Wat kan ik verwachten van het wifi-modem?
  Je internetsignaal komt binnen via het modem. Doordat jouw modem ook een wifi functie heeft, kan je draadloos internetten. In de meeste gevallen heb je hiermee een prima wifi-signaal in huis. Er zijn helaas ook stoorzenders die zorgen voor een slechter wifi-bereik. Dit kun je oplossen door bijvoorbeeld extra wifi punten aan te leggen.
 • Mijn wifi is traag. Hoe kan ik dit oplossen?
  Traag internet kan verschillende oorzaken hebben. Hou er rekening mee dat je bij wifi altijd verlies van snelheid hebt. Kijk wat je zelf kunt doen om traag internet te verhelpen op de alles over wifi pagina.
 • Wat kan ik verwachten als ik overstap?
  Alles over overstappen en wat je van ons kan verwachten lees je op de overstappagina.
 • Krijg ik een nieuw e-mailadres?
  Je ontvangt automatisch een Caiway e-mailadres, maar je bent niet verplicht deze te gebruiken. Gebruik je nu een e-mailadres dat gekoppeld is aan je provider, dan kan je deze niet meenemen. In de meeste gevallen is er een doorstuurservice. 
  Tip: maak gratis een e-mailadres aan bij een onafhankelijke provider (Gmail, Yahoo, Outlook). Deze kan je direct aanvragen en je contactpersonen alvast informeren. Je kunt direct aan de slag gaan!
 • Is installeren lastig?
  Kijk je uit naar het gebruik van je pakket, maar zie je op tegen het installeren? Dan is het prettig om te weten dat je bij Caiway installatiegarantie krijgt. Bij het installatiepakket ontvang je een handleiding die je stap voor stap helpt. Heb je hulp nodig, dan kan je altijd terecht kunt bij onze helpdesk medewerkers. Komen jullie er samen niet uit, dan sturen we een monteur bij je langs. Deze is gratis als je binnen 4 weken na ontvangst van je pakket hulp nodig hebt.
 • Is glasvezel overal beschikbaar?
  Glasvezel is nog niet overal in Nederland beschikbaar. Ben je benieuwd of glasvezel van Caiway op jouw adres beschikbaar is? Doe dan snel de postcode check
 • Wat is de levertijd van het Internet & TV pakket?
  Het installatiepakket ontvang je binnen twee weken. Maar meestal al eerder. Wil je liever dat je Internet & TV pakket een latere datum ingaat? Selecteer jouw gewenste datum en je ontvangt twee weken vooraf het pakket.