Super snel en stabiel internet voor Gouda

De voordelen van Caiway

Snel en betrouwbaar internet in Gouda.

Een snelle internetverbinding zodat je ongestoord kan gamen, downloaden en bestanden versturen. Ook als iedereen in huis online is. Zonder haperingen of eindeloos bufferen. Kortom: voor stabiel en betrouwbaar internet zit je goed bij Caiway.

Alles over internet

Gouda kijkt TV in ongekende kwaliteit.


Met het grootste aanbod in Full HD zenders van Nederland kijk je altijd TV in de beste kwaliteit. Standaard heb je meer dan 70 zenders, waarvan 35 in Full HD. En je kunt ze uitbreiden met jouw favoriete zenders.

Alles over TV

Vast bellen tegen een voordelig tarief.

Als Caiway klant bel je tegen een vast laag tarief (€ 0,1200). Bel je veel of regelmatig? Kies dan voor een van de verschillende 'Onbeperkt Bellen' pakketten.

Bel je niet via de vaste lijn?
Telefonie is optioneel bij je pakket. Wil je graag gebruikmaken van telefonie. Voeg dit dan gratis aan je bestelling toe.

bellen meisje

Benieuwd naar het aanbod in gouda?

Wij zijn Caiway

Werken aan steeds betere televisie-, internet- en telefoniediensten. Bij Caiway doen we dat vol overtuiging en al meer dan 30 jaar. Daardoor weten we dat goed luisteren meer oplevert dan mooie praatjes. En dat kundige, persoonlijke service minstens zo belangrijk is als een snelle en betrouwbare verbinding.

PERSOONLIJKE EN GOEDE SERVICE

We hangen niet op tot je probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Telefonisch, via de chat of via social media.

ALTIJD DICHTBIJ

Beter een goede buur, dan een verre vriend. Kom voor advies, stel je vragen of bestel je pakket in een van onze verkoop- en servicepunten.