Glasvezel in Krimpenerwaard

Klaar voor nu en de toekomst met glasvezel van Caiway

Op deze pagina:

Caiway Glasvezel internet voor Krimpenerwaard

Goed nieuws! DELTA Netwerk heeft besloten een glasvezel campagne in Krimpenerwaard te starten. Dat is een mooie ontwikkeling want zo kan ook jij genieten van razendsnel glasvezel internet én ben je klaar voor nu en de toekomst.

Je kunt je nu al inschrijven voor een glasvezelabonnement van Caiway. En als er genoeg inwoners voor glasvezel kiezen, legt DELTA Netwerk een glasvezelnetwerk in jouw buurt aan. Ben je benieuwd of we ook bij jou glasvezel internet gaan leveren? Kijk dan snel verder op deze pagina of check meteen je beschikbaarheid. 

Check beschikbaarheid


 • Razendsnel glasvezelinternet
 • Gratis programma's terugkijken en opnemen
 • Moeiteloos met z'n allen tegelijk online
 • Plaatsen in Krimpenerwaard

  Het aanleggen van het glasvezelnetwerk in Krimpenerwaard is maatwerk en arbeidsintensief. DELTA Netwerk, de netwerkbeheerder, wil daarom in Krimpenerwaard gefaseerd glasvezel aanleggen. Maar voordat dit supersnelle netwerk ook in jouw woonplaats wordt aangelegd moeten voldoende bewoners kiezen voor glasvezel. 

  Momenteel zijn we in Krimpenerwaard in onderstaande plaatsen al begonnen met onze glasvezelcampagne. Per woonplaats starten we een aparte campagne waardoor het voor de bewoners mogelijk wordt om zich aan te melden. Woon jij in een van deze plaatsen? Klik dan snel op de knop voor meer informatie over glasvezel in jouw woonplaats.

  Waarom glasvezelinternet van Caiway slim bekeken is!

  Kies voordelig voor topkwaliteit

  Caiway glasvezel internet is een slimme keuze. Glasvezel kan namelijk oneindig hoeveelheden data aan. Wel zo handig nu we steeds meer met z’n allen online doen. De eerste 6 maanden betaal je maar 35,- per maand, en daarna betaal je gewoon onze verrassend normale prijs. Slim bekeken!

  Eerste 12 maanden korting bij ESPN Compleet

  Gek op sportwedstrijden? Breid dan je pakket uit met ESPN Compleet en mis nooit meer je favoriete wedstrijd. De eerste 12 maanden betaal je maar 5,- p/mnd. Slim bekeken!

  Installatiegarantie

  De installatie van je pakket is eenvoudig met de stap voor stap handleiding en instructievideo’s. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je persoonlijk. We staan voor je klaar telefonisch, via chat, whatsapp en social media.

  3 Slimme wifi boosters

  Huur onze Slimme Wifi Boosters voor een dekkend én stabiel wifi-netwerk in huis. De eerste 12 maanden gratis! Daarna huur je ze maar voor 3,- p/mnd. Slim bekeken!


  De voordelen van glasvezel

  Glasvezel is een technologie waarmee je razendsnel kan internetten. De vraag naar meer en sneller internet blijft groeien.
  Met glasvezel kan in die groeiende behoefte worden voorzien, nu ook in Krimpenerwaard!

  Snelheid

  Het eerste en meest voor de hand liggende voordeel van glasvezel is natuurlijk dat het razendsnel is! Met glasvezel van Caiway kun je internetten met een snelheid van 1,5 Gbit/s, oftewel 1.500 Mbit/s. 

  Dat is voor de meeste internetgebruikers tien keer sneller dan hun normale verbinding via de kabel. Superhandig voor thuiswerkers en het hele gezin. 

  Glasvezel is de toekomst

  Glasvezel is de technologie van de toekomst! We zijn steeds vaker met steeds meer apparaten online.

  Denk bijvoorbeeld aan “smart” apparaten zoals stofzuigerrobots, camera’s, slimme verlichting etc. Voor al deze apparaten is er veel ruimte nodig op je netwerk. Glasvezel is daarvoor de perfecte oplossing.

  Alle voordelen op een rijtje

  Naast deze twee voordelen, brengt glasvezel nog meer voordelen met zich mee. Lees alle voordelen op onze pagina over voordelen van glasvezel.

  Bekijk alle voordelen

  Persoonlijk contact en advies

  Wil je meer weten over glasvezel en de Caiway pakket, wil je advies op maat of liever telefonisch bestellen? Onze medewerkers staan voor je klaar!

  klantenservice  Zelf contact opnemen?

  Vul het formulier in en we nemen contact met je op.
  Naar het formulier

  Meer over glasvezel internet

  Glasvezel van Caiway
  Meer weten over glasvezelinternet van Caiway? We vertellen je graag meer op onze pagina over glasvezel.

  Meer over Caiway glasvezel

  Voordelen van glasvezel
  Glasvezel brengt meerdere voordelen met zich mee. Lees meer hierover op onze pagina over voordelen van glasvezel.

  Bekijk de voordelen