Glasvezel in Midden Groningen

Klaar voor nu en de toekomst met glasvezel van Caiway

Op deze pagina:

Caiway Glasvezel internet in Midden Groningen!

Goed nieuws! In Midden Groningen is glasvezel internet van Caiway beschikbaar. Kiezen voor glasvezel is slim bekeken! Met glasvezel internet haal je namelijk alles uit je internet en interactieve TV. Up- en downloaden gaat even snel én iedereen is moeiteloos tegelijk razendsnel online, zo ben je klaar voor nu én de toekomst. En bij Caiway ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van een scherpe prijs!

Doe de postcodecheck en bekijk het aanbod op jouw adres.

Check beschikbaarheid

Plaatsen in Midden Groningen

DELTA Netwerk, de netwerkbeheerder, is in een aantal kernen in Midden Groningen al gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Dit is maatwerk en arbeidsintensief, daarom wil DELTA Netwerk de overige dorpen in Midden Groningen gefaseerd aanleggen.

Woon jij in één van onderstaande plaatsen? Klik dan snel op de knop voor meer informatie over glasvezel in jouw woonplaats.

Waarom glasvezelinternet van Caiway slim bekeken is!

Kies voordelig voor topkwaliteit

Caiway glasvezel internet is een slimme keuze. Glasvezel kan namelijk oneindig hoeveelheden data aan. Wel zo handig nu we steeds meer met z’n allen online doen. De eerste 6 maanden betaal je maar 35,- per maand, en daarna betaal je gewoon onze verrassend normale prijs. Slim bekeken!

Eerste 12 maanden korting bij ESPN Compleet

Gek op sportwedstrijden? Breid dan je pakket uit met ESPN Compleet en mis nooit meer je favoriete wedstrijd. De eerste 12 maanden betaal je maar 5,- p/mnd. Slim bekeken!

Installatiegarantie

De installatie van je pakket is eenvoudig met de stap voor stap handleiding en instructievideo’s. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je persoonlijk. We staan voor je klaar telefonisch, via chat, whatsapp en social media.

3 Slimme wifi boosters

Huur onze Slimme Wifi Boosters voor een dekkend én stabiel wifi-netwerk in huis. De eerste 12 maanden gratis! Daarna huur je ze maar voor 3,- p/mnd. Slim bekeken!


De voordelen van glasvezel

Glasvezel is een technologie waarmee je razendsnel kan internetten. De vraag naar meer en sneller internet blijft groeien.
Met glasvezel kan in die groeiende behoefte worden voorzien, nu ook in gemeente Altena!

Snelheid

Het eerste en meest voor de hand liggende voordeel van glasvezel is natuurlijk dat het razendsnel is! Met glasvezel van Caiway kun je internetten met een snelheid van 1,5 Gbit/s, oftewel 1.500 Mbit/s. 

Dat is voor de meeste internetgebruikers tien keer sneller dan hun normale verbinding via de kabel. Superhandig voor thuiswerkers en het hele gezin. 

Glasvezel is de toekomst

Glasvezel is de technologie van de toekomst! We zijn steeds vaker met steeds meer apparaten online.

Denk bijvoorbeeld aan “smart” apparaten zoals stofzuigerrobots, camera’s, slimme verlichting etc. Voor al deze apparaten is er veel ruimte nodig op je netwerk. Glasvezel is daarvoor de perfecte oplossing.

Alle voordelen op een rijtje

Naast deze twee voordelen, brengt glasvezel nog meer voordelen met zich mee. Lees alle voordelen op onze pagina over voordelen van glasvezel.

Bekijk alle voordelen

Persoonlijk contact en advies

Wil je meer weten over glasvezel en de Caiway pakket, wil je advies op maat of liever telefonisch bestellen? Onze medewerkers staan voor je klaar!

klantenservice  Zelf contact opnemen?

Bel ons op 088 2249 001
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag: 09:00 - 21:00 uur en op zaterdag: 10:00 - 16:00 uur.

Meer over glasvezel internet

Glasvezel van Caiway
Meer weten over glasvezelinternet van Caiway? We vertellen je graag meer op onze pagina over glasvezel.

Meer over Caiway glasvezel

Voordelen van glasvezel
Glasvezel brengt meerdere voordelen met zich mee. Lees meer hierover op onze pagina over voordelen van glasvezel.

Bekijk de voordelen