Veilig delen

Welkom op de Veilig delen pagina van Caiway. Op deze pagina leggen we uit hoe je jouw privacygevoelige documenten beveiligd naar ons kan toesturen. 

Hoe werkt het?

 • Lees eerst de informatie op deze pagina goed door, klik daarna op de onderstaande button ‘Document uploaden’.
 • Er opent een nieuw venster in je browser waar je het document naar ons kan versturen. Volg daarna de volgende stappen:
  - In het veld ‘Van’ vul je jouw e-mailadres in.
  - In het veld ‘Je bericht’ vul je jouw naam, adres en (mobiele) telefoonnummer in of de gegevens van de klant voor wie je dit document verstuurd. Als je extra informatie wilt delen, kun je dat hier ook toevoegen.
  - Klik op ‘Document’ en selecteer op je computer, tablet of mobiel het document wat je wilt versturen.
  - Klik op ‘Volgende’ en bevestig je e-mailadres.
 • Je ontvangt een e-mail met een verificatiecode om het uploadverzoek af te maken. Let op: deze verificatiecode blijft 30 minuten geldig. De verificatiecode vul je in het scherm in en klik vervolgens op ‘Verifieer’.
 • Als je de verificatiecode niet hebt ontvangen, kijk dan eerst in jouw spambox. Zit de e-mail daar niet in, klik dan in het verificatiescherm op ‘Stuur code opnieuw’.
 • Is de verificatiecode correct ingevuld, dan kan je het document veilig naar ons versturen. Klik op ‘Verzenden’.
 • Je ontvangt een e-mail met een bevestiging dat het document succesvol is verstuurd. Wij nemen het document in behandeling.

Veelgestelde vragen

 • Hoe veilig is dit proces?
  Je hoeft alleen maar jouw document te kiezen en te verzenden na het invullen van een verificatiecode. De beveiliging en encryptie van je bericht én het document worden automatisch geregeld. Wij bewaren jouw verzonden document niet. Na 14 dagen wordt het document door ons automatisch verwijderd.
 • Welk bestandsformaat van de documenten zijn geschikt om te versturen?
  Gebruik alleen de volgende bestandsformaten: .PDF (scan) / .DOC en .DOCX (Word) / JPG (foto) / PNG (screenshot). Het bestand mag een maximale grootte hebben van 5 MB. Lukt het niet om het document te scannen, maak dan een goede foto ervan en stuur deze aan ons op.
 • Wat kan je van ons verwachten na het versturen van uw document
  Wij gaan met je document aan de slag. Binnen vijf werkdagen ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van de afhandeling. Mochten wij nog vragen hebben, dan nemen wij uiteraard contact met je op.

Kom je er niet uit?

Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.