Aansluitdatum

Zeker weten dat je in je nieuwe woning meteen kunt internetten? Geen avond zonder televisie of telefoon zitten? Geef op tijd door dat je gaat verhuizen, dan zorgen wij ervoor dat je Caiway-diensten keurig met je meeverhuizen.

Wat is op tijd?

Hoe eerder, hoe beter. We raden aan om je verhuizing minimaal twee weken voor de sleuteloverdracht aan ons door te geven. We bevestigen de ontvangst van je verhuisbericht, zodat je zeker weet dat het netjes wordt geregeld.

Hoe gaat het in zijn werk

De technische werkzaamheden vinden plaats buiten de woning. Je hoeft hier dus niet voor in de (nieuwe of oude) woning aanwezig te zijn. Zodra de aansluiting in orde is, kun je de Caiway-diensten direct installeren en gebruiken.

Belangrijk! Heb je een Alles-in-1 Glaspakket? Doe dan de postcodecheck (voor je nieuwe adres) voordat je de diensten installeert. Bekijk onze > handleiding voor meer informatie

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.