Bestelling annuleren

Het kan gebeuren dat je een bestelling toch liever wilt annuleren. Ook daar helpen we je graag mee. Na het doen van een bestelling is het mogelijk om te annuleren binnen de 14 dagen bedenktijd. Op deze pagina leggen we je uit hoe dat gaat.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?


Om jouw bestelling te annuleren kan je het beste bellen met onze klantenservice. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met je annulering en geven je advies wat je kan doen als de bestelling al verzonden is.

We hebben ook een online annuleringsformulier voor je klaar staan waarmee jij je bestelling kan annuleren. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

ANNULERINGSFORMULIER

Ik heb de nieuwe apparatuur al ontvangen


Geen probleem! Na jouw annulering is het mogelijk om de apparatuur in de originele doos binnen 14 dagen retour te sturen. Kijk op deze pagina voor meer informatie hoe jij je bestelling het gemakkelijkste terug kan sturen.

Bevestiging van je annulering


Je krijgt van ons per e-mail een bevestiging wanneer je annulering verwerkt is.

Kom je er niet uit?

Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.