Facturen en betalingen

Factuur bekijken

In Mijn Caiway kun je al je facturen bekijken en/of downloaden. Tot wel 18 maanden terug. Je logt in op Mijn Caiway met je klantcode, gebruikersnaam en wachtwoord. Ben je die kwijt of vergeten? Volg de instructies hier om dit snel op te lossen. 
Meer over facturen

Betalen

Je kunt bij Caiway op diverse manieren betalen. Betalen via automatische incasso is het bekendst en het makkelijkst. We informeren je drie tot zes dagen voordat de automatische incasso plaatsvindt over de hoogte van het factuurbedrag. Wil je liever anders betalen, bijvoorbeeld met acceptgiro? Of wil je een ander bankrekeningnummer doorgeven? Je regelt het allemaal in Mijn Caiway.
Meer over betalen

Uitleg bij je factuur

Wil je meer weten over de opbouw van de factuur? Kun je een bedrag niet meteen plaatsen? Of valt de factuur hoger of lager uit dan je dacht? Op deze voorbeeldfactuur lichten we toe hoe Caiway nota's zijn opgebouwd.

Ben je een nieuwe klant (welkom!) en gaat je vraag over de eerste factuur? Bekijk dan deze video.

Als je net een wijziging hebt doorgevoerd, zoals het toevoegen van extra zenders, kan je factuur natuurlijk ook wijzigen. Bekijken voor meer informatie de video over je factuur bij een wijziging.

Uitleg bij facturen

Betaalachterstand

Vergeten om een factuur te betalen? Geen probleem. Dat kan iedereen een keer gebeuren. Je ontvangt na 21 dagen een herinnering van ons. Betaal die op tijd, want dan voorkom je dat een 2e herinnering met extra kosten wordt verstuurd en/of een incassotraject wordt opgestart.

Als je voor automatische incasso kiest, kun je dergelijke problemen voorkomen. Je regelt dit zelf via Mijn Caiway. Ook het stopzetten van de automatische incasso kun je daar meteen doorvoeren.

Meer over betaalachterstand