Onbeperkt bellen EU

Gekozen voor onbeperkt bellen binnen de EU? Handig als vrienden of familie de landsgrenzen zijn overgestoken! Hieronder vind je informatie over wat er wel en niet binnen deze ‘internationale belbundel’ valt.

Tip: let op de ingangsdatum van de belbundel

Gesprekken die zijn gevoerd voordat je ‘Onbeperkt bellen EU’ abonnement is ingegaan, worden uiteraard nog volgens het oude tarief berekend.

Soorten telefoonnummers

Er wordt onderscheid gemaakt tussen een aantal soorten telefoonnummers. Hier wordt kort uitgelegd wat dit voor jouw belbundel betekent.
 • Vast of mobiel nummer in Nederland:
  Je belt gratis naar vaste én mobiele nummers binnen Nederland. Zijn hier toch kosten voor in rekening gebracht? Neem dan contact op met de Caiway Klantenservice.

 • Internationaal nummer binnen de EU:
  Internationale nummers binnen de EU* bel je gratis. Zijn hier toch kosten voor in rekening gebracht? Neem dan contact op met de Caiway Klantenservice.

  *Dit is inclusief het Verenigd Koninkrijk.

 • Internationaal nummer buiten de EU:
  Deze gesprekken vallen buiten de belbundel. Er worden dus extra kosten voor in rekening gebracht.

 • 0900/0909 of 0906 nummer:
  Deze gesprekken vallen buiten deze belbundel. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.