• Ik heb hulp nodig bij het installeren
    Geen probleem. Bij Caiway is installatiegarantie inbegrepen. Bel naar 088 2249 111 en onze medewerkers leggen je uit wat je moet doen. Als dat geen oplossing biedt, maken we een afspraak voor installatie door een monteur. Daar kun je overigens ook meteen voor kiezen, maar dan betaal je € 85 voor de installatie. Hier lees je wat de monteur precies voor je kan betekenen. Doen? Bel 088 2249 111. Hier lees je wat de monteur precies voor je kan betekenen. Doen? Bel 088 2249 111.
  • Wat valt er onder de installatieservice van Caiway?

Deze werkzaamheden worden door de Caiway installatieservice uitgevoerd:

• Installatie, activatie en optimalisatie van de door ons geleverde TV- apparatuur, modem, Wifi-router (op 1 apparaat), smartcards en bekabeling*
    • Installeren en aansluiten van de vaste telefoon
    • Instellen digitale zenders op aangesloten televisies
    • Instellen e-mail op 1 apparaat
    • Signaal meten op de hoofdaansluiting en, indien nodig, vervangen
    • Testen en uitleggen van diensten
    • Schoon achterlaten van de werkplek

* Als er een UTP-kabel naar de interactieve TV-ontvanger, Wifi-router en/of computer wordt aangelegd, wordt deze standaard los langs de muur gelegd.

Bekijk voor meer informatie over de kosten van extra werk onze voorwaarden.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via WhatsApp, chat, of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 21:00. Of neem telefonisch contact met ons op via het nummer 088 2249 111 (tarief 088-nummer).