• Webmail
  • Over Caiway
  • Blog

Installatieservice

Je wil zo snel mogelijk online zijn. Dat willen wij ook! Daar spannen we ons dus graag voor in. Onze installatieservice ondersteunt je bij het installeren van je Caiway-pakket, helpt je om de diensten (internet, TV, enzovoorts) te activeren en om je e-mail over te zetten. Hieronder lees je hoe de installatieservice precies werkt.


Installeren lastig? Als je de handleiding volgt, is het eigenlijk prima te doen. Je vindt de installatiehandleiding in de doos, maar kunt het stappenplan ook online raadplegen. Als je wat meer hulp wilt, zijn de instructievideo's een aanrader.

Kom je er zelf toch niet (helemaal) uit? Geen probleem! Bel met onze Klantenservice en we lopen er samen doorheen. Als ook dat geen perfect werkende verbinding oplevert, sturen we onze monteur op pad. Die regelt alles bij je thuis. Zonder kosten, want we bieden je 100% installatiegarantie. Dus ook als het eventjes tegenzit.

Belangrijk: om hiervan te profiteren, dien je binnen vier weken na aanschaf voor ondersteuning te kiezen.


Niet iedereen is graag met kabels en computers in de weer. Geldt dat ook voor jou? Kies bij je bestelling dan meteen voor installatie door een monteur. De kosten daarvan zijn € 85. De monteur zorgt voor professionele installatie van je pakket. De diensten worden op 1 computer, laptop of tablet, 1 televisie en 1 telefoon werkend opgeleverd. Dit betekent dat ook het instellen van je nieuwe e-mailadres en het installeren van draadloos internet op één apparaat door de monteur worden geregeld. Uiteraard neemt onze installatiepartner op tijd contact op om een afspraak te maken.


Als je wilt dat de monteur extra werkzaamheden uitvoert, kan dat vaak wel. Denk aan het doortrekken van kabels, het aanleggen van een stopcontact en/of het instellen van Wifi op al je apparaten. Als je inderdaad ‘bijzondere’ wensen hebt, geef dat dan aan als je de afspraak met installatiepartner maakt. Afhankelijk van je specifieke situatie en wensen, kan het zijn dat er dan een ‘voorbezoek’ wordt ingepland om de kosten in te schatten.

Was dit antwoord nuttig?

Regel het gemakkelijk online

met een van onze medewerkers!

Chat direct met een van onze medewerkers.
Zij beantwoorden direct je vragen.


Beschikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 21:00