• Webmail
  • Over Caiway

Installatieservice

De installatieservice van Caiway biedt u hulp bij het installeren van uw installatiepakket, het activeren van uw diensten en bij bijvoorbeeld het overzetten van uw e-mailaccount. Caiway biedt u de volgende opties:

1. Installatiegarantie


U kunt aan de hand van de handleiding stap voor stap de installatie en activatie van uw diensten zelf regelen. Elk pakket is voorzien van een duidelijke installatiehandleiding. Deze handleidingen zijn online beschikbaar.

Daarnaast hebben wij instructievideo's voor u gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld voorbereidingen treffen voor de installatie van uw Alles-in-1 Glas pakket? Bekijk dan de onderstaande video.

Lukt het nog niet? Bel dan met onze Klantenservice en wij gaan samen de installatie doen en checken of alles werkt. Mocht onze Klantenservice er niet uitkomen, dan sturen wij een gratis monteur van de installatieservice die de installatie voor u regelt. Dat is onze 100% installatiegarantie.

2. Installatie door een monteur


Direct bij uw bestelling kunt u de installatieservice van Caiway meebestellen voor € 60. De monteur zorgt voor een professionele installatie van uw pakket. Dit betekent dat de diensten op 1 computer, laptop of tablet, 1 televisie en 1 telefoon werkend worden opgeleverd. Dus ook het instellen van uw nieuwe e-mailadres en het installeren van draadloos internet op een apparaat. Onze installatiepartner neemt tijdig contact met u op om een afspraak te maken.

3. Meerwerk


Wilt u meer werkzaamheden laten uitvoeren door de monteur, zoals het doortrekken van kabels, het aanleggen van een stopcontact en de installatie van draadloos internet op meerdere apparaten? Geef dit aan tijdens het maken van de afspraak. Onze installatiepartner Guidion stuurt u dan een indicatie van de kosten.

Was dit antwoord nuttig?

Regel het gemakkelijk online

met een van onze medewerkers!

Chat direct met een van onze medewerkers.
Zij beantwoorden direct je vragen.


Beschikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 21:00