Virusvrij

Zoals je waarschijnlijk weet, zijn computervirussen programma’s die je computer (en/of de apparaten van anderen) beschadigen, lam leggen of anderszins vervelende effecten hebben. Je computer kan op allerlei manieren virussen oplopen. Bijvoorbeeld door op een ‘foute’ link te klikken, door een ‘besmet’ programma te downloaden en/of door een schadelijk e-mailtje te openen. Het is dan ook superbelangrijk om een goed antivirusprogramma te installeren.

Zo’n antivirusprogramma scant je apparaat/apparaten op virussen en verwijdert die direct. Veel antivirusprogramma’s bieden bovendien continu (‘real-time’) bescherming. In dat geval worden virussen tegengehouden voordat zij schade kunnen toebrengen. Er zijn een heleboel goede virusprogramma’s op de markt. Sommige zijn gratis, voor andere moet je betalen. Welke je kiest, is grotendeels een kwestie van persoonlijke voorkeur. Hieronder vind je links naar een klein aantal antivirusprogramma’s. Uiteraard kun je zelf naar alternatieven googelen.

Voor Windows:

Voor Apple:

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.