Geen internetverbinding

Stap voor stap weer online bij een storing

Als je even geen internet hebt wil je natuurlijk snel weer online komen. Daar helpen we je bij! Er kan een centrale storing zijn of iets mis zijn met het modem. Op onze storingspagina controleer je eenvoudig of er een centrale storing is. Ook kan je daar terugvinden of er misschien geplande werkzaamheden zijn.


Stappenplan per modem

Als er geen centrale storing is kan het probleem in jouw modem zitten. Kies hieronder welk modem je hebt. Aan de hand van de lampjes op het modem kan je vaak goed zien wat er mis gaat. Met een aantal eenvoudige checks ben je zo weer online!

Tip: maak je gebruik van een router of Slimme Wifi Boosters, dan is het belangrijk om ook hier de lampjes te controleren. Bij de Wifi Boosters horen de lampjes altijd groen te branden. Zijn ze rood? Haal de boosters dan 10 seconden van de stroom. Bij een router kan je het beste de fabriekshandleiding raadplegen.

Nokia XS-2426G-B

Hier zie je precies welke lampjes horen te branden op jouw Nokia B modem. 

Stappenplan

Genexis Platinum

Zelf je verbinding herstellen op het Genexis Platinum modem? Hier zie je hoe dat moet.

stappenplan

Coax modem

Is jouw modem van Cisco, Sagemcom of Arris? Hier zie je hoe je weer online komt.

stappenplan

Heb je een ander modem?

Ook in dat geval hebben we een passend advies! Kies hiernaast welk modemtype je hebt. Als je zelf een modem hebt gekozen raden we je aan om de meegeleverde handleiding erbij te pakken. Wij kunnen geen advies geven bij zelf gekozen modems.

Kom je er niet uit?

Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.