Op deze pagina:

Nummerbehoud

Alles over nummerbehoud met Caiway Mobiel

Nummerbehoud regelen

Het nummer dat je gebruikt bij je huidige provider kun je zorgeloos meenemen naar een Caiway Mobiel abonnement. Wij zeggen je huidige abonnement voor je op.

Stap 1: Verificatiecode

Op het moment dat jouw aanvraag voor Caiway Mobiel is verwerkt ontvang je een verifcatiecode per sms op je huidige telefoonnummer (op de simkaart van je huidige provider). Zorg ervoor dat je mobiele toestel opgeladen is en dat je de oude simkaart nog in je toestel hebt.

Let erop dat de code 15 minuten geldig is. Is de code verlopen? Geen enkel probleem, druk op onderstaande knop om een nieuwe verificatiecode aan te vragen.

nieuwe code aanvragen

Stap 2: Invoeren van de verificatiecode

Zit je klaar met je toestel? Wanneer je de vijf-cijferige verificatiecode per sms ontvangen hebt, kun je deze code via onderstaande knop doorgeven. Op deze manier kunnen wij de huidige provider van je mobiele abonnement informeren dat je over gaat naar Caiway Mobiel.

verificatiecode doorgeven

Stap 3: Bevestiging per e-mail

Wanneer de verificatiecode is doorgegeven zal de huidige provider van je mobiele abonnement toestemming geven om het nummer over te dragen aan Caiway.

Je ontvangt binnen twee werkdagen een e-mail met de startdatum van je abonnement. Heb je de e-mail niet ontvangen? Controleer dan je ongewenste e-mail.

Stap 4: Overdracht van het telefoonnummer

Heb je de e-mail ontvangen met de startdatum van je nieuwe contract? Op deze datum gaat je nieuwe Caiway Mobiel abonnement in. 

Heb je geen bereik meer met je huidige simkaart van je oude provider? Dan ben je over naar Caiway Mobiel en kun je je Caiway-Simkaart gebruiken. Het abonnement bij je oude provider hebben wij voor je opgezegd.

Heeft deze informatie je geholpen?

Kom je er niet uit?

  • Liever iemand spreken?

    Toon telefoonnummer 088 2249 111