Simkaart registreren

Registreer en activeer je simkaart

Welkom bij Caiway mobiel

Goed om te horen dat je onze simkaart hebt ontvangen! Om je abonnement te activeren, moet je de simkaart registeren. Dit kan via die onderstaande knop 'Start registratie simkaart'. Wil je je huidige nummer meenemen naar Caiway Mobiel? Dan kun je dit ook regelen in de registratie.

Registreer je simkaart zo spoedig mogelijk, en in ieder geval binnen twee weken na de aankoop. Registreer je de simkaart niet binnen deze tijd, dan wordt je Caiway Mobiel abonnement automatisch twee weken na de aankoop actief met het 06-nummer dat vermeld staat op de meegeleverde simkaarthouder.

Start registratie simkaart

Pluspunten mobiel

Je ontvangt jouw mobiele abonnement pluspunten maximaal één werkdag nadat je Caiway Mobiel abonnement van start gaat. Voor meer uitleg over mobiele pluspunten kan je op deze pagina kijken.

Meer informatie

 • Registreren van mijn simkaart en wat gebeurt er daarna?

  Pak je nieuwe simkaart bij de hand. Begin met het registeren door het 06-nummer in te voeren van je Caiway Mobiel simkaart en het simkaartnummer onder de barcode. Daarna volg je een aantal eenvoudige stappen aan de hand van of je gekozen hebt voor het meenemen van je telefoonnummer of een nieuwe 06-nummer.

  Je hebt twee weken de tijd na aankoop om je simkaart te registeren. Na twee weken wordt dit automatisch voor je gedaan met het 06-nummer wat je op de simkaart ziet staan.

  We houden je per e-mail hiervan op de hoogte.

 • Simkaart activeren met nummerbehoud

  Je hebt bij jouw bestelling gevraagd om het huidige 06-nummer mee te nemen. Nummerbehoud kun je al vier maanden voor het einde van jouw contract regelen. Zorg ervoor dat je tijdens de registratie ook je mobiel met daarin het 06-nummer dat je wilt meenemen bij de hand hebt.

  Je kunt jouw abonnement tot twee weken na aankoop registreren. Hierna wordt dit automatisch voor je gedaan met het 06-nummer wat je op de simkaart ziet staan. We houden je per e-mail op de hoogte.

  Welke stappen moet ik hiervoor volgen?

   

  Klik hierboven op deze pagina op 'Start registratie simkaart' en volg daarna deze stappen:

  • Stap 1: Je start de registratie door het TEL-nummer (staat gedrukt op de nieuwe simkaart) en de laatste 6 cijfers van het simkaartnummer onder de barcode in te vullen.

  • Stap 2: Bevestig het 06-nummer dat je wilt meenemen naar Caiway Mobiel en start het nummerbehoud.

  • Stap 3: Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een SMS (op je huidige nummer) met daarin een 5-cijferige code. Met deze code bevestig je dat je de eigenaar bent van het 06-nummer. Vul de 5-cijferige code direct in.
   * Heb je bij jouw bestelling aangegeven dat je nu gebruik maakt van een zakelijk abonnement, dan wordt stap 3 overgeslagen

  • Stap 4: Klik op bevestigen. Er wordt nu door ons een verzoek voor nummerbehoud bij je huidige provider ingediend.


  Wat gebeurt er hierna?

  Je ontvangt binnen twee werkdagen een e-mail met meer informatie over de status van jouw nummerbehoud aanvraag. Je huidige provider bepaalt de datum waarop je nummer wordt overgezet. Op deze datum wordt ook het abonnement bij je huidige provider stopgezet. Jouw Caiway Mobiel abonnement gaat pas op deze datum in, zo heb je geen dubbele kosten.

  Zodra je abonnement actief is sturen we je een e-mail ter bevestiging. Als dit je eerste Caiway Mobiel abonnement is, ontvang je ook de inloggegevens voor toegang tot de Caiway Mobiel-App en Mijn CaiwayMobiel.

  Prepaid

  Maak je nu gebruik van prepaid? Houd er dan rekening mee dat in de meeste gevallen jouw nummer de eerstvolgende werkdag wordt overgezet. Het beltegoed komt direct te vervallen.

 • Simkaart activeren met nieuw 06-nummer

  Bij het registeren van je simkaart kun je zelf de startdatum van je abonnement kiezen. Kies je voor vandaag, dan gaat je abonnement ook per direct in. We sturen je een e-mail ter bevestiging als je abonnement actief is. Je ontvangt ook de inloggegevens voor toegang tot de Caiway Mobiel-App en Mijn Caiway Mobiel als dit je eerste Caiway Mobiel abonnement is.

 • Kan ik mijn simkaart later activeren?
  Dat kan, maar doe dit zo snel mogelijk en in ieder geval binnen twee weken na de aankoop. Is je simkaart binnen deze periode niet geregistreerd, dan wordt je Caiway Mobiel abonnement automatisch twee weken na aankoop actief met het 06-nummer dat vermeld staat op de simkaarthouder.

Kom je er niet uit?

Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.