Doorschakelen en sterretjesdiensten

Als je geen telefoontje wilt missen, kun je ervoor kiezen om je vaste lijn door te schakelen, bijvoorbeeld naar je mobiele nummer. Bij het gebruik van doorschakelen via de vaste telefoon berekenen wij de normale beltariefkosten van je vaste telefonie. We leggen je hieronder uit hoe het werkt. Als je gebruik maakt van het doorschakelen via de vaste telefoon, dan berekenen wij de normale beltariefkosten van je vaste telefonie.

Via Mijn Caiway

Via je Mijn Caiway kan je op ieder moment de instellingen voor het doorschakelen van je vaste telefoon wijzigen.

Stap 1. Log in op Mijn Caiway

  1. Ga naar Mijn Caiway

  2. Log in met je klantcode of gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2. Schakel je telefoon door


1. Klik in de navigatie bovenin op 'Zelf regelen'.

2. Kies vervolgens voor 'Bellen'.

3. Klik op 'Je telefoonnummer doorschakelen'.

4. Selecteer de opties die je wilt wijzigen en klik vervolgens op 'Bewaar wijzigingen'.

Via sterretjesdiensten en andere instellingen

Doorschakelen naar een ander telefoonnummer of voicemail


Toets *21* om alle inkomende oproepen direct door te schakelen naar een ander telefoonnummer, zoals je mobieltje. Toets na het laatste sterretje het telefoonnummer in waarop je gesprekken wilt ontvangen. Doorschakeling weer uitzetten? Toets dan nog een keer *21*.

Toets *21*1 om alle inkomende oproepen direct door te schakelen naar je voicemail. Om deze doorschakeling uit te zetten, toets je nogmaals *21*.

Alleen bij geen antwoord naar ander telefoonnummer en voicemail doorschakelen


Toets *61* om inkomende telefoontjes die je niet opneemt door te schakelen naar een ander telefoonnummer. Toets na het laatste sterretje het telefoonnummer in waar je de gesprekken naar wilt doorschakelen. Je zet deze doorschakeling uit door nogmaals *61* in te toetsen.

Toets *61*1 om oproepen die je niet beantwoordt door te schakelen naar voicemail. Om de doorschakeling uit te zetten, toets je nogmaals *61*.

Nummerherkenning aan- en uitzetten 


Toets *30* om anoniem te bellen. Je nummer is dan niet zichtbaar op het display van degene die je belt. Om nummerherkenning weer aan te zetten: toets nogmaals *30*.

Toets *31* om de huidige status van nummerherkenning op te vragen.

Accepteren of weigeren van anoniemen gesprekken


Toets *62* om inkomende gesprekken die geen nummer meegeven (anonieme gesprekken) automatisch te weigeren. Om deze anonieme gesprekken weer te accepteren, toets je opnieuw *62*.

Kom je er niet uit?

Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.