ESPN Watch

Heb je het ESPN pakket toegevoegd aan je Caiway abonnement? Houd er dan rekening mee dat het tot uiterlijk 48 uur kan duren dat de GO-inlogcode/koppelcode zichtbaar en actief is in Mijn Caiway.

Als ESPN-abonnee heb je automatisch (zonder extra kosten) toegang tot ESPN Watch. Daarmee haal je de ESPN ervaring naar je TV, PC, laptop, tablet, smartphone en Chromecast. Oftewel: je ziet de spannendste wedstrijden voortaan op al je schermen. Live vanaf de ‘eretribune’ thuis. Of onderweg, want met ESPN Watch reizen de doelpunten, aces, demarrages, eagles, touch downs (enzovoorts) gewoon met je mee—ook binnen de EU.


Voordelen ESPN Watch

 • Altijd en overal toegang tot de ESPN-kanalen uit je tv-abonnement via je mobiele netwerk en Wifi.

 • Toegang tot extra online kanalen wanneer er meer live wedstrijden beschikbaar zijn dan de capaciteit op de TV kanalen toelaat.

 • Mis niks meer. Live pauzeren en eenvoudig terugspoelen tijdens Eredivisiewedstrijden.

 • Kijk als eerste de samenvattingen op ESPN.nl en in de ESPN Watch-app.

 • Kijk ESPN-programma's on-demand terug.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik ESPN Watch ook in het buitenland bekijken?
  Ja, ESPN Watch werkt binnen heel Europa.
 • Kan ik ESPN Watch ook met een 3G- of 4G-verbinding gebruiken?
  Zeker. We adviseren echter een Wifi-verbinding. Die is meestal sneller en stabieler. Bovendien kan je mobiele provider kosten rekenen voor 3G- of 4G- gebruik.
 • Kan ik ook op meerdere apparaten tegelijk kijken?
  Ja! Je kunt met maximaal drie apparaten op één internetaansluiting (bijvoorbeeld die in je woning) van sport genieten. Belangrijk: je kunt niet tegelijkertijd op verschillende plekken kijken. Als iemand anders thuis naar ESPN Watch op de tablet kijkt, kun je dus niet zelf in bijvoorbeeld de trein kijken.
 • Mijn app of video werkt niet meer goed. Wat nu?
  ESPN Watch is geen Caiway-dienst en wordt dus niet door ons ondersteund. Wij adviseren je contact op te nemen met de ESPN Klantenservice.
 • Op welke apparaten kan ik ESPN Watch gebruiken?
  ESPN Watch werkt op PC's, laptops en (de meeste) tablets en telefoons. Kijk voor de actuele lijst met ondersteunde toestellen op de ESPN website.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.