ESPN Watch voor bestaande FOX gebruikers

Als je al een FOX Sports account hebt dat gekoppeld was met je aanbieder, dan is de overgang naar ESPN Watch eenvoudig. Volg hiervoor onderstaande stappen.

FOX Sports wordt op korte termijn ESPN. Zelfde zender, andere naam! Helaas kun je daarom geen account meer aanmaken op foxsports.nl of je huidige accountgegevens bewerken. Vanaf 16 december kun je een nieuw account aanmaken op ESPN.nl of in de ESPN-app (Android en iOS).

Bekijk de video waarin ESPN uitleg geeft over het gebruik van ESPN Watch of activeer ESPN Watch heel eenvoudig via de volgende 4 stappen:


  • Ga naar ESPN.nl of naar de ESPN-app.
  • Klik op [Log in] en voer het e-mailadres in dat je gebruikte voor je FOX Sports-account.
  • Jouw account wordt herkend op basis van je e-mailadres en je hoeft alleen maar een nieuw wachtwoord in te stellen om jouw ESPN-account te activeren.
  • Je account is geactiveerd. Klik op [Watch] om live naar ESPN te kijken.

Had je al een FOX Sports-account maar nog geen koppeling met je TV-abonnement? Ook dan is je account al automatisch overgezet naar ESPN. Het enige wat je nog hoeft te doen is je ESPN TV-abonnement te koppelen aan je online-account:


  • Ga naar Instellingen
  • Klik op TV-abonnement activeren en doorloop de vervolgstappen;
  • Als je het stappenplan succesvol hebt doorlopen, zie je in je account onder
    TV-abonnement activeren jouw TV-aanbieder staan. ESPN Watch is nu succesvol geactiveerd.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.