Nieuwe TV

Van een Ultra-HD televisie voor de ultieme thuisbioscoopervaring tot een bescheiden modelletje voor de slaapkamer: als je een nieuwe televisie hebt, wil je die zo snel mogelijk aansluiten. Maar kan dat wel in combinatie met je ‘oude’ apparatuur? Moet je extra kastjes aanschaffen of kun je juist afscheid nemen van bepaalde apparatuur? Hieronder geven we je de antwoorden!

Digitale ontvanger

Kijk je nu via een digitale ontvanger, zoals een kastje van bijvoorbeeld Humax of Samsung? Dan kun je dat blijven doen, maar waarschijnlijk hoeft dat niet. Bij de meeste nieuwe(re) televisies is die ontvanger namelijk ingebouwd. Je kunt dat in de handleiding checken. Als gesproken wordt over een zogenaamde DVB-C tuner, heb je geen losse digitale ontvanger meer nodig. Volg in dat geval deze handleiding om de zenders direct op de televisie binnen te halen.

Extra zenderpakketten

Heb je extra zenderpakketten, zoals Fox Sports of Film1? Let dan goed op. Je hebt van ons een smartcard gekregen waarmee je naar die zenders kunt kijken. Meestal kan die smartcard alleen niet direct in de TV geplaatst worden. Je hebt daarvoor een CI+-module nodig. Op CI+ bestellen kun je een CI+-module bestellen. CI+-module ontvangen? Volg dan CI+ installeren.

Opnemen

De meeste nieuwe TV’s bieden niet de mogelijkheid om programma's op te nemen. Als je dit wel wilt, kun je opname-apparatuur van Caiway huren. Meer informatie vind je op HD-recorder.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.