Multiscreen TV

De ontwikkeling van de Multiscreen TV app is gestopt. Je kunt vanaf nu gebruik maken van de nieuwe Interactieve TV app. Met deze nieuwe app kijk je TV op je mobiel of tablet met meer nieuwe functies. Kijk op www.caiway.nl/nieuweapp voor meer informatie.


Wil je televisie kijken op al je apparaten? Geen probleem! Met Multiscreen TV bepaal je zelf of je een avondje wilt binge-watchen op de bank of dat je liever in de achtertuin naar een inspirerende natuur documentaire kijkt. Je kunt namelijk op (bijna) al je apparaten gebruik maken van Multiscreen TV. Hoe je dit precies doet? Op deze pagina kun je lezen hoe je Multiscreen TV installeert en gebruikt op Android, Apple en Windows apparaten. Als je na de installatie tegen een storing aanloopt kun je op deze pagina ook terecht voor oplossingen voor verschillende problemen.

Klik hieronder op je situatie of check de veelgestelde vragen onderaan de pagina

Veelgestelde vragen

 • Ik kan thuis tv kijken op meerdere apparaten, maar buitenshuis niet. Hoe kan dat?
  De Multiscreen-dienst voor onderweg is alleen beschikbaar als je Interactieve TV van Caiway hebt met Replay TV. Als je een van de huidige Alles-in-1 Glas pakketten hebt, zit je automatisch goed.
 • Kan ik Multiscreen buitenshuis ook los bestellen?
  Nee, dat is helaas niet mogelijk. Multiscreen buitenshuis is alleen in combinatie met Interactieve TV + Replay TV beschikbaar.
 • Kan ik Multiscreen TV ook in het buitenland gebruiken?
  Ja, dat kan in de hele EU. Daarbuiten niet.
 • Kan ik Multiscreen TV ook met een 3G- of 4G-verbinding gebruiken?
  Als Interactieve TV met Replay TV onderdeel van je pakket is, ja! Dat is vaak het geval, want Interactieve TV met Replay TV is inbegrepen bij onze huidige Alles-in-1 Glas pakketten.
 • Kan ik ook op meerdere apparaten tegelijk kijken?
  Jazeker! Je kunt Multiscreen TV op drie apparaten tegelijk bekijken. Bijvoorbeeld op smartphone, tablet en PC. Fijn als gezinsleden/huisgenoten verschillende programma’s willen zien!
 • Op welke apparaten werkt Multiscreen TV?
  De Caiway Multiscreen TV-app werkt op de meeste apparaten met Android versie 4.0 tot 8.0. Op Apple iPhone/iPad dient iOS versie 8.4.1 of hoger te zijn geïnstalleerd. Belangrijk: de app werkt niet op geroote en gejailbreakte toestellen.
 • Waar vind ik de inloggegevens voor Multiscreen TV?
  Maak je gebruik van onze Interactieve TV-dienst? Dan vind je de inloggegevens via de interactieve tv-ontvanger. Druk op de menu-knop, ga naar het Caiway menu en selecteer Multiscreen TV. Daar vind je de juiste gegevens! Maak je geen gebruik van Interactieve TV of ben je niet in de buurt van de tv-ontvanger? Je vindt de inloggegevens ook in je Mijn Caiway-omgeving. Check de handleiding op deze pagina.
 • Welke internetbrowsers werken met Multiscreen TV?
  Op Windows kun je Internet Explorer 11 gebruiken.