Pathé Thuis

Een bioscoopje pakken is heerlijk, maar lui op de bank van een goede film genieten, is ook heel aangenaam. Met de Pathé Thuis app hoef je de woning niet uit om van de beste films en series te genieten. Dus heb je wel zin in (bijvoorbeeld) een spannende thriller, maar niet in het trotseren van het Nederlandse weer? Rol dan de rode loper uit naar je persoonlijke thuisbioscoop met Pathé Thuis. 

Let op: Pathé Thuis werk alleen met de Amino Aria 7x.

1. Wat is Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kijk je de nieuwste films als eerste thuis. Ongeveer drie tot vier maanden nadat de film in de bioscoop heeft gedraaid is de film beschikbaar bij Pathé Thuis. Wil je meer weten? Op onze adviespagina lees je alles over Pathé Thuis.

2. Pathé Thuis gebruiken

Wil jij ook de nieuwste films thuis kijken met Pathé Thuis? Volg onze handleiding om snel aan de slag te gaan met de Pathé Thuis heb. Heb je nog geen account? Ook hierbij helpen we je. Een account aanmaken is gratis en je betaalt alleen voor wat je écht kijkt. 

 

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.