pathé thuis gebruiken

Met Pathé Thuis zie je de allerbeste films op de allerbeste plek, namelijk in je eigen huis. Of je hier gebruik van kunt maken, ligt aan het pakket waar je een abonnement op hebt. Pathé Thuis is namelijk onderdeel van Interactieve TV van Caiway. Als je dat pakket gebruikt en je koopt tegoed, gaan de thuisbioscoopdeuren voor je open.
Met Interactieve TV kun je trouwens (veel!) meer mee dan ‘alleen maar’ de beste films en series bekijken, want interactief kijken staat ook voor live TV pauzeren, programma’s opnemen en gemiste programma’s alsnog bekijken. Heb je nog geen Interactieve TV, maar wil je de voordelen wel graag ontdekken? Neem dan even contact op met de klantenservice van Caiway.


Rode loper

Heb je wel een Interactieve Televisie abonnement? Mooi! Dan rolt de Pathé Thuis-app de rode loper voor je uit. Richting de fijnste films en series om precies te zijn, variërend van inspirerend en informatief tot ‘goed fout’ en nagelbijtend spannend. Hieronder lees je hoe de app precies werkt.

stap 1. maak een pathé thuis-account aan

Check eerst of je al een Pathé Thuis-account hebt, bijvoorbeeld in je passwordmanager. Heb je nog geen account? Trek dan een sprintje naar www.pathe-thuis.nl/aanmelden. Het is, zoals altijd, belangrijk dat je het hier gekozen wachtwoord onthoudt, zodat je op de televisie bij Pathé Thuis kunt inloggen.

stap 2. open de pathé thuis-app op de tv-ontvanger


  • Zet je tv en tv-ontvanger aan.
  • Druk op de Menu-knop van je afstandsbediening.
  • Selecteer met de pijltjestoetsen de optie Caiway
  • Selecteer Pathé Thuis

stap 3. de thuisbioscoop geopend!

  • Gebruik de pijltjestoetsen om een fantastische film of serie te vinden.
  • Druk op OK en geniet van je thuisbioscoop!

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via WhatsApp, chat, of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 21:00. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.