pathé thuis instellen

Ja, een bioscoopje pakken is heerlijk, maar lui op de bank van een goede film genieten, is ook heel aangenaam. Met de Pathé Thuis app hoef je de woning niet uit om van de beste films en series te genieten. Dus heb je wel zin in (bijvoorbeeld) een spannende thriller, maar niet in het trotseren van het Nederlandse weer? Rol dan de rode loper uit naar je persoonlijke thuisbioscoop.

heb ik pathé thuis al?

Pathé Thuis is onderdeel van Interactieve Televisie van Caiway. Daar kun je overigens (veel!) meer mee dan films en series bekijken, want interactief kijken staat ook voor bijvoorbeeld live televisie pauzeren, programma’s opnemen en gemiste programma’s later bekijken. Heb je nog geen Interactieve TV, maar wil je de voordelen ontdekken? Neem dan contact op met de klantenservice van Caiway. Belangrijk: Pathé Thuis is een betaalde (video-on-demand) dienst. Je dient dus tegoed aan te schaffen.


pathé thuis instellen


Als Pathé Thuis wel onderdeel van je abonnement is, vind je de applicatie op je interactieve tv-ontvanger. Hoe je een filmpje op de bank meepikt? Maak een account aan via www.pathe-thuis.nl/aanmelden of direct via je tv-ontvanger. Veel plezier!

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via WhatsApp, chat, of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 21:00. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.