• Webmail
 • Over Caiway
 • Blog

Pay Per Event


Als je echt geen doelpunt, omhaal, dribbel, overtreding of schwalbe wilt missen, is een abonnement op FOX Sports Eredivisie een aanrader. Als je wel van voetbal houdt, maar niet per se alle wedstrijden hoeft te zien, kun je er beter voor kiezen om wedstrijden ‘los’ te bestellen. Zo pak je de wedstrijden van je favoriete club(s) op de bank mee, zonder dat je vastzit aan een abonnement.


Zo werkt het


Je bestelt wedstrijden via Mijn Caiway. De kosten zijn € 7,50 per wedstrijd. Op dit moment kun je alleen ‘thuistickets’ voor voetbalwedstrijden kopen, maar straks komen er andere evenementen bij. Denk bijvoorbeeld aan tennistoernooien, popconcerten en theaterproducties. Belangrijk: als je televisiekijkt via de coax-kabel, heb je voor Pay Per Event een actieve smartcard, in combinatie met een CI+ CAM of digitale ontvanger, nodig.


En als het niet werkt?


Als je een wedstrijd hebt besteld, maar niet kunt zien, is dat meestal snel op te lossen. Hoe? Dat lees je hieronder. Lukt het niet? Neem dan contact op met onze Klantenservice. We helpen je snel op weg!

Veelgestelde vragen

 • Ik krijg de foutmelding ‘E-16 deze zender maakt geen deel uit van je abonnement’?

  Zet de digitale ontvanger ongeveer 1 minuut uit door de stekker uit het stopcontact te halen. Sluit de ontvanger daarna weer aan en probeer het nog een keer. Geen succes? Volg dan het stappenplan Foutmelding E-16.

 • Ik heb een wedstrijd besteld, maar zie geen beeld op Fox Sports 1 HD?

  Vervang de HDMI- door een Scart-kabel en laat de ontvanger opnieuw naar zenders zoeken. Nu wordt Fox Sports op een andere frequentie weergegeven en is het probleem waarschijnlijk opgelost.

 • Mijn Entone-ontvanger toont de zender niet waarop ik een evenement heb besteld. Wat kan ik doen?

  Dit is gemakkelijk op te lossen door de Entone-ontvanger 1 minuut van de stroom af te halen. Sluit de ontvanger daarna weer aan en wacht tot de opstartprocedure is afgerond. Als het goed is, zie je de zender nu wel en kun je de bestelde wedstrijd dus bekijken.

Was dit antwoord nuttig?

Regel het gemakkelijk online

met een van onze medewerkers!

Chat direct met een van onze medewerkers.
Zij beantwoorden direct je vragen.


Beschikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 21:00