pay per event

Als je echt geen doelpunt, omhaal, dribbel, overtreding of schwalbe wilt missen, is een abonnement op FOX Sports Eredivisie een aanrader. Als je wel van voetbal houdt, maar niet per se alle wedstrijden hoeft te zien, kun je er beter voor kiezen om wedstrijden ‘los’ te bestellen. Zo pak je de wedstrijden van je favoriete club(s) op de bank mee, zonder dat je vastzit aan een abonnement.

zo werkt het

Je bestelt wedstrijden via Mijn Caiway. De kosten zijn € 7,50 per wedstrijd. Op dit moment kun je alleen ‘thuistickets’ voor voetbalwedstrijden kopen, maar straks komen er andere evenementen bij. Denk bijvoorbeeld aan tennistoernooien, popconcerten en theaterproducties. Belangrijk: als je televisiekijkt via de coax-kabel, heb je voor Pay Per Event een actieve smartcard, in combinatie met een CI+ CAM of digitale ontvanger, nodig.

en als het niet werkt?

Als je een wedstrijd hebt besteld, maar niet kunt zien, is dat meestal snel op te lossen. Hoe? Dat lees je hieronder. Lukt het niet? Neem dan contact op met onze Klantenservice. We helpen je snel op weg!

Veelgestelde vragen

  • Ik heb een wedstrijd besteld, maar zie geen beeld op Fox Sports 1 HD?
    Vervang de HDMI- door een Scart-kabel en laat de ontvanger opnieuw naar zenders zoeken. Nu wordt Fox Sports op een andere frequentie weergegeven en is het probleem waarschijnlijk opgelost.
  • Ik krijg de foutmelding ‘E-16 deze zender maakt geen deel uit van je abonnement’?
    Zet de digitale ontvanger ongeveer 1 minuut uit door de stekker uit het stopcontact te halen. Sluit de ontvanger daarna weer aan en probeer het nog een keer. Geen succes? Volg dan het stappenplan Foutmelding E-16.
  • Mijn Entone-ontvanger toont de zender niet waarop ik een evenement heb besteld. Wat kan ik doen?
    Dit is gemakkelijk op te lossen door de Entone-ontvanger 1 minuut van de stroom af te halen. Sluit de ontvanger daarna weer aan en wacht tot de opstartprocedure is afgerond. Als het goed is, zie je de zender nu wel en kun je de bestelde wedstrijd dus bekijken.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via WhatsApp, chat, of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 21:00. Of neem telefonisch contact met ons op via het nummer 088 2249 111 (tarief 088-nummer).