TV-box: software upgrade en een box-wissel

Onlangs heb je van ons per e-mail en SMS bericht gekregen over je tv-upgrade. Je hebt 2 interactieve TV-boxen van Caiway. Één TV-box heeft van ons een software update gekregen. De andere TV-box moet je omwisselen en hiervoor ontvang je binnenkort via PostNL gratis een nieuwe. 

Welke TV-box moet ik omwisselen voor de nieuwe box?

Je huidige TV-box waar ‘ENTONE’ op staat moet u vervangen voor de nieuwe box, die je van ons krijgt.

 

Deze boxwissel doet u heel eenvoudig zelf door je oude ENTONE TV-box te ontkoppelen en met dezelfde kabels de nieuwe box aan te sluiten. Het gaat om de HDMI- en de ethernet-kabel (UTP). Het is wel verstandig om de nieuwe voedingsadapter te gebruiken, die in de doos zit.

Voordat je de TV-box omwisselt is het advies om eerst het glasvezelmodem van de stroom af te halen (let op! Internet werkt dan ook even niet). Na het stroomloos maken van het glasvezelmodem wissel je de TV-box om voor de nieuwe, maar zet deze nog niet op de stroom. Zet eerst het glasvezelmodem weer terug op de stroom en als alle lampjes weer branden, zet dan pas de nieuwe TV-box op de stroom. De oude TV-box mag je aan ons terug sturen in dezelfde doos met het bijgevoegde retourlabel.

Welke TV-box krijgt alleen een software update?

Je huidige TV-box waar ’AMINO’ op staat heeft van ons een software update gekregen. Je merkt dat de bediening en het menu van deze box anders is dan je gewend bent. Deze box moet je dus aangesloten laten en niet omwisselen voor de nieuwe TV-box.

Je beide Caiway TV-boxen zijn nu energiezuinig

De nieuwe software op beide TV-boxen zorgen voor een efficiënt energiegebruik, dankzij de handige stand-by timer. Als je de TV-box gedurende 4 uur niet gebruikt, gaat deze automatisch over naar stand-by. Je ziet dan een rood lampje branden. Om de box weer aan te zetten, druk op het knopje PWR STB op de bijbehorende afstandsbediening.

Bekijk deze pagina voor antwoorden op de meest gestelde vragen over de TV-box-wissels.

 
 

Kom je er niet uit?

Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.