Universele afstandsbediening instellen

Op deze pagina vindt u informatie over het instellen van uw universele afstandsbediening op uw Humax 5050c. Voer de volgende handelingen uit om de universele afstandsbediening in te stellen:

  1. Zorg ervoor dat de digitale ontvanger die u wilt bedienen aan staat (niet in de stand by-stand). 
  2. Houd de PWR STB en de OK knop tegelijk ingedrukt, totdat de knop rechtsboveninen (CH list of ) twee keer knippert. 
  3. Toets de code 33 in en druk hierna op OK. De knop rechtsbovenin knippert twee keer. 
  4. Richt nu de afstandsbediening op uw digitale ontvanger en druk op de PWR STB knop. Wanneer uw digitale ontvanger op stand by gaat, bent u klaar met het programmeren van de afstandsbediening voor uw ontvanger. 
  5. Gaat de ontvanger niet in standby? Herhaal dan bovenstaande stappen nogmaals, u heeft dan mogelijk niet de juiste code ingevoerd.
  • Lukt het niet? Werken de codes niet of staat jouw TV-merk er niet tussen? Met deze tool kun je proberen om de afstandsbediening alsnog te koppelen.

  • Let op: Deze afstandsbediening is niet geschikt voor het bedienen van smartfuncties. Als je de smartfuncties van je TV wilt gebruiken dan heb je de afstandsbediening van je eigen TV nodig.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.