Op deze pagina:

Welkom bij Caiway

Geniet van supersnel internet en haarscherpe TV. We hebben de belangrijkste dingen voor je op een rij gezet. Bekijk hier wat je van ons kunt verwachten. 

Zo wordt je klant

Van nieuwe aansluiting tot overstappen

Productaanbod

Op de bestelpagina van Caiway zie je direct welke producten er op jouw adres beschikbaar zijn. Stel eenvoudig je eigen pakket samen met supersnel internet en interactieve televisie en bekijk meteen wat je betaalt. Extra zenders erbij? Ook dat regel je gewoon zelf.


Bekijk het aanbod

Overstappen

Wil je overstappen naar Caiway? Goed idee. En met de overstapservice is overstappen helemaal een fluitje van een cent. Meer informatie over overstappen vind je op onze overstappagina.

Tip: check vooraf je contract en opzegtermijn om dubbele kosten te voorkomen.

Overstappagina

Nieuwbouwhuis

Gefeliciteerd met je nieuwe woning. uiteraard wil je zo snel mogelijk genieten van  razendsnel internet en interactieve TV. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Kijk voor alle informatie en de mogelijkheden op de nieuwbouw pagina.Meer over nieuwbouw

Bevestiging van je bestelling

Bestelling gedaan?

Dan ontvang je automatisch een e-mail met een bevestiging met een overzicht van je bestelling. Het duurt ongeveer twee weken voor je je pakket ontvangt. In de tussentijd sturen we je een e-mail met je klantcode en informatie over wat er verder gaat gebeuren. Bekijk ook de video met wat je van ons kunt verwachten nadat je een bestelling geplaatst hebt.

480p low geselecteerd als afspeelkwaliteit1080p geselecteerd als afspeelkwaliteit
!
!
00:00
00:15
 • Quality
 • 1080p
 • 720p
 • 480p high
 • 480p low
 • 360p
480p low geselecteerd als afspeelkwaliteit1080p geselecteerd als afspeelkwaliteit
!
!
00:00
00:15
 • Quality
 • 1080p
 • 720p
 • 480p high
 • 480p low
 • 360p

Mijn Caiway

Je eigen Caiway Omgeving

Wanneer je klant wordt bij Caiway heb je toegang tot jouw persoonlijk Caiway omgeving: Mijn Caiway. Hierin vind je jouw gegevens en de producten of diensten waar je gebruik van maakt. Je vindt hier straks ook de facturen. Wil je iets wijzigen in je abonnement? Dan kan dat ook gemakkelijk in Mijn Caiway.

Installatie

Pakket ontvangen

Wanneer we jouw pakket versturen ontvang je een Track & Trace code via e-mail of via SMS. Zo ben je meteen op de hoogte wanneer je pakket geleverd wordt. Zodra je jouw pakket ontvangen hebt kun je meteen starten met de installatie. Wordt de installatie door de monteur gedaan? Leg het pakket dan klaar voor hem. 

Installatie van je product

Je pakket zelf installeren doe je door de stappen in de  handleiding te volgen of via de interactieve video. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Komen jullie er samen alsnog niet uit? Dan sturen we een monteur langs. Deze is gratis wanneer je binnen 4 weken na ontvangst van je pakket hulp nodig hebt. 

Interactieve handleiding

Installatie door de monteur

Wordt je pakket door een van onze monteurs geïnstalleerd? Bekijk dan de speciale monteurspagina. Hier vertellen we je meer over hoe je je afspraak kunt inplannen, welke werkzaamheden de monteur doet en waar je rekening mee moet houden.Meer over de monteur

Optimaal genieten

De eerste keer je producten gebruiken

E-mail

Om van je Caiway e-mail-account gebruik te kunnnen maken moet je eerst je wachtwoord instellen. Log in op Mijn Caiway en volg onderstaande stappen:

 • Klik op Zelf regelen
 • Klik op Beheer e-mailadressen
 • Klik op het slotje en stel je wachtwoord in

Op Mijn Caiway kun je ook tot 4 extra
e-mailadressen toevoegen.

Log in op Mijn Caiway

Telefoonnummer verhuizen

Maak je gebruik van vaste telefonie en heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan kun je in de meeste gevallen op de dag van installatie al bellen met je vertrouwde telefoonnummer. Je ontvangt van ons een e-mail en sms zodra we starten met de verhuizing en een wanneer dit gelukt is.

Goed om te weten: Je gesprekskosten worden altijd achteraf in rekening gebracht. Benieuwd naar de specificatie? Ook die bekijk je via Mijn Caiway.

Producten instellen

Je kunt in Mijn Caiway de volgende producten eenvoudig instellen:

 • Veilig internet
 • Geheim nummer of nummerblokkering
 • Smartcards

Je vindt hier ook informatie over productinstellingen zoals bijvoorbeeld de TV-app.

Eerste factuur

Je eerste factuur

Je krijgt van ons een bericht wanneer je eerste factuur klaarstaat in Mijn Caiway. Die kan wat hoger zijn dan verwacht. Geen zorgen: je betaalt de eerste keer namelijk niet alleen voor de huidige maand, maar ook het deel van de maand waarin je bent aangesloten. 

Wij incasseren de factuur rond de 23e van elke maand. Je vindt deze afschrijving terug op je bankafschrift met het kenmerk Caiway.

Veelgestelde vragen

 • Hoe log ik in op webmail?
  Caiway Webmail
  Ga naar webmail.caiway.nl. Om je webmail te kunnen lezen, moet je beschikken over:

  1. Een internetverbinding
  2. Je inlognaam en wachtwoord van Caiway Webmail
  3. Een PC, smartphone of tablet:
 • Hoe maak ik gebruik van de TV-app?
  Met de Caiway Interactieve TV-App kijk je ook uitzendingen op uw laptop en telefoon. Je kunt live tv pauzeren, programma's opnemen en gemiste uitzendingen terugkijken. De Caiway Interactieve TV-app kun je downloaden via de Appstore of Google play. De gegevens om in te loggen op de Interactieve TV-app zijn gelijk aan de gegevens voor het inloggen op je e-mail.     
 • Hoe maak ik gebruik van GO apps?
  Omdat je hebtgekozen voor Ziggo Sport, Film 1 en/of ESPN Compleet, kun je gebruik maken van de speciale app(s) waarmee je  ook online kunt genieten van deze zender(s). Om gebruik te maken van de app heb je een GO-inlog code nodig. En die vind je in Mijn Caiway onder 'Zelf regelen', 'Interactieve tv' en 'Inlogcode go-app'.

Kom je er niet uit?

 • Liever iemand spreken?

  Toon telefoonnummer 088 2249 111