Mobiele netwerk Caiway Mobiel

Bellen en internetten met je Caiway Mobiel abonnement gaat via het meest bekroonde netwerk van Nederland (T-Mobile).

4G (+) mobiele netwerk van T-Mobile

Met Caiway Mobiel maak je gebruik van het snelle 4G (+) mobiele netwerk van T-Mobile: het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Dit netwerk komt al vijf jaar op rij als beste uit de test van de toonaangevende en onafhankelijke testautoriteit umlaut, voorheen P3.

4G(+) is de vierde generatie mobiele netwerken voor telefonie en internet. Het zorgt voor een supersnelle, stabiele en betrouwbare internetverbinding op je telefoon. De maximale download snelheid is 225 Mbps en de maximale uploadsnelheid is 10 Mbps. Hiermee kan je surfen, whatsappen, een podcastaflevering luisteren of een YouTube-filmpje bekijken zonder haperingen. Waar je maar wilt, ook onderweg.

Hoe goed het bereik in jouw buurt is, zie je op deze interactieve dekkingskaart.

5G
Bij Caiway Mobiel wordt het uitrollen van het 5G mobiele netwerk voorbereid. Zodra 5G bij Caiway Mobiel beschikbaar is, kan je gebruik gaan maken van het 5G mobiele netwerk van T-Mobile. De capaciteit van het 5G-netwerk is veel groter dan het 4G(+) netwerk en zorgt voor een snelle, veilige en stabiele verbinding, betere dekking en minder belasting van het netwerk.

Daarnaast maakt 5G stabiel mobiel internet met een landelijke dekking mogelijk, meer dan 98% van de inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile. In de toekomst wordt 5G alleen maar sneller, met oneindig veel mogelijkheden en een nog betere netwerkervaring.

Caiway Mobiel bestellen

Kies je voor sim only of toch liever een telefoon met abonnement?

Sim only

Hoge kortingen op 10 GB en Unlimited Mobiel!


 • Op het meest bekroonde netwerk van Nederland: T-Mobile
 • 5,- p/mnd korting op je internetfactuur
 • Gratis onbeperkt bellen vanaf Mobiel 10 GB
Bekijk Sim Only

Telefoon met abonnement

Kies welke telefoon je bij je abonnement wilt. Nu met hoge kortingen!


 • Keuze uit verschillende merken & typen in verschillende prijsklassen
 • Alleen voor Caiway internetklanten
 • In een keer betalen mogelijk
Bekijk Telefoons

Veelgestelde vragen

 • Wat is 4G?
  4G(+) is de vierde generatie mobiele netwerken voor telefonie en internet. Het zorgt voor een supersnelle, stabiele en betrouwbare internetverbinding op je telefoon.
 • Heb ik overal bereik met 4G?
  Wij bieden mobiel internetten in heel Nederland. Hoe goed het bereik in jouw buurt is, zie je op deze interactieve dekkingskaart.
 • Kan ik gebruik maken van 5G?
  Voor Caiway Mobiel is 5G nog niet beschikbaar.