Geen glasvezelaansluiting aanwezig?


Is er wel een glasvezelaansluiting voor jouw woning gereserveerd, maar is deze nog niet aangesloten? Dan gaan we dat voor je regelen. Hieronder zie je stap-voor-stap wat je kunt verwachten.


Stap 1: Plaats je bestelling.

Wij verwerken jouw bestelling en doen bij onze aannemer een verzoek om jouw woning op glasvezel aan te sluiten.

De aanlegkosten voor deze aansluiting (t.w.v. €995) neemt Caiway voor haar rekening, mits je een glasvezel-abonnement bij ons afneemt voor een periode van minimaal 12 maanden*.


Stap 2:de aannemer sluit jouw woning aan op glasvezel.

Binnen 3 werkdagen na het plaatsen van je bestelling, neemt de aannemer telefonisch contact met je op om een afspraak te maken voor het aansluiten van jouw woning op het glasvezelnetwerk.


Stap 3: je ontvangt een Caiway installatiepakket.

Binnen enkele dagen nadat jouw woning op glasvezel is aangesloten, ontvang je het Caiway installatiepakket met o.a. een glasvezelmodem met ingebouwde wifi. Je bent dan klaar om te internetten en tv te kijken via glasvezel.

* Indien je de bestelling van jouw Caiway glasvezelpakket voortijdig annuleert, of het contract door jouw toedoen in het eerste jaar tussentijds beëindigd wordt, behoudt Caiway zich het recht voor de aansluitkosten van €995 in 20210215-albrandswaard-6mndte brengen.