Geen glasvezelaansluiting aanwezig?


Is er wel glasvezel in jouw straat beschikbaar, maar heb je nog geen glasvezelaansluiting in jouw woning? Dat is geen probleem! Hieronder zie je stap voor stap hoe we samen de glasvezelaansluiting alsnog kunnen realiseren.


Stap 1: Plaats je bestelling.

Wij verwerken jouw bestelling binnen enkele dagen en doen bij onze aannemer een verzoek tot aansluiting.


Stap 2:Contact met de aannemer en aansluiten.

Je ontvangt na 5 tot 7 werkdagen een brief van de aannemer met meer informatie over de werkzaamheden en het maken van een afspraak. Binnen enkele dagen na het plaatsten van de bestelling neemt de aannemer telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Het kan voorkomen dat er een vergoeding nodig is voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Als er kosten zijn voor het maken van de aansluiting ontvang je hiervan een offerte van Caiway en/of van de aannemer. Lees meer over de werkzaamheden die nodig kunnen zijn om jouw installatie in orde te maken.


Stap 3: Jouw aansluiting wordt verwerkt.

Zodra de monteur in jouw woning de aansluiting gemaakt heeft, duurt het 3-4 werkdagen voordat dit verwerkt is in diverse systemen. Caiway krijgt een melding zodra er op jouw adres een Alles-in-1 Glas pakket leverbaar is. Dan maken wij jouw bestelling in orde.


Stap 4: Het glassignaal in de wijkkast wordt geactiveerd.

Een monteur gaat in de wijkkast het signaal aanzetten op uw glasvezelaansluiting. Daar merkt u verder niets van. Enkele dagen later ontvangt u een brief met informatie over de installatie en activatie van uw Alles-in-1 Glas pakket. Binnen 10 werkdagen na ontvangst van deze brief ontvangt u uw installatiepakket.