CAIW Diensten B.V. gaat over naar DELTA Fiber Nederland B.V.

dinsdag 03-12-2019

Sinds DELTA en CAIW in 2018 samen kwamen zijn we volop bezig om deze organisaties eenvoudiger in te richten en het is nu tijd voor een volgende stap. Vanaf 1 januari 2020 gaan alle activiteiten van CAIW Diensten B.V. over naar DELTA Fiber Nederland B.V..

Wat merkt u van deze naamswijziging?

Bijna niets. U krijgt nog steeds de dienstverlening die u gewend bent, over hetzelfde netwerk. We continueren onze activiteiten onder de merknaam Caiway. U krijgt gewoon uw factuur van Caiway en als u gebruikmaakt van automatische incasso dan ziet u voortaan op uw afschrijving DELTA Fiber Nederland naast Caiway staan. We vertrouwen erop u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Voor meer informatie over onze dienstverlening kijkt u op www.caiway.nl.

Heeft u nog vragen over de naamswijziging of een ander onderwerp? Neem gerust contact met ons op. U belt dan 088-2249 111.