CAIW Diensten B.V. gaat over naar DELTA Fiber Nederland B.V.

dinsdag 3 december 2019

Sinds DELTA en CAIW in 2018 samen kwamen zijn we volop bezig om deze organisaties eenvoudiger in te richten en het is nu tijd voor een volgende stap. Vanaf 1 januari 2020 gaan alle activiteiten van CAIW Diensten B.V. over naar DELTA Fiber Nederland B.V..

Wat merkt u van deze naamswijziging?

Bijna niets. U krijgt nog steeds de dienstverlening die u gewend bent, over hetzelfde netwerk. We continueren onze activiteiten onder de merknaam Caiway. U krijgt gewoon uw factuur van Caiway en als u gebruikmaakt van automatische incasso dan ziet u voortaan op uw afschrijving DELTA Fiber Nederland naast Caiway staan. We vertrouwen erop u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Voor meer informatie over onze dienstverlening kijkt u op www.caiway.nl.

Heeft u nog vragen over de naamswijziging of een ander onderwerp? Neem gerust contact met ons op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief