Mobiel

6 superhandige voordelen van interactieve tv

woensdag 30 oktober 2019

Vroeger, toen telefoneren en internetten tegelijkertijd nog toekomstmuziek was, keken we lineaire tv. Iedere week struinden we steevast de tv-gids af, op zoek naar die ene film, dat ene programma of die ene spelshow die we niet wilden missen. Maar dat is inmiddels verleden tijd. Met Interactieve TV van Caiway kan je altijd kijken wat je wilt. Ben je benieuwd naar alle voordelen van Interactieve TV, zoals de TV-gids, Programma’s terugkijken en de TV-app? 😉

Voordat we verder gaan moeten we eerst nagaan welke versie van Interactieve TV jij thuis hebt.
Kies hieronder jouw huidige TV-menu en lees verder!

Ik heb vóór 6 mei 2019 Interactieve TV besteld

 

Ik heb ná 6 mei 2019 Interactieve TV besteld

 
Interactieve TV vóór 6 mei 2019
Interactieve TV na 6 mei 2019
Schrijf je in voor de nieuwsbrief