Interactieve TV

7 Gewoon Goede voordelen van Interactieve TV bij Caiway

donderdag 1 november 2018


Wat is Interactieve TV?
Met Interactieve TV kijk je TV wanneer jij dat wil. Je kunt programma’s live kijken, pauzeren, opnemen en als je dan alsnog iets mist kun je tot wel 7 dagen je favoriete programma’s terug kijken. Nog een voordeel: dankzij de Multiscreen app bepaal je zelf waar in huis je live tv kijkt.


De voordelen van Interactieve TV
Het achtuurjournaal laten beginnen om kwart over acht of Boer Zoekt Vrouw verplaatsen naar maandag? Het is allemaal mogelijk met Interactieve TV van Caiway.

1. Replay TV
Trein vertraagd? Je meeting uitgelopen of ben je gewoon de tijd uit het oog verloren? Dankzij Replay TV hoef je niet meer op tijd voor de televisie te zitten. Al je favoriete series, films en nieuwsprogramma’s kijk je tot zeven dagen terug, gratis en in de beste kwaliteit. En dat werkt heel simpel: blader met je afstandsbediening door de Programmagids en kies uit het aanbod van meer dan 60 zenders. Wil je langer dan 7 dagen gratis terugkijken? Neem je favoriete programma’s dan op.

2. Multiscreen App
Met de app Multiscreen TV maak je van elk scherm een TV. Zo mis je niks en bepaal je zelf of je voor een avondje TV kijken op de bank gaat liggen of jouw programma in bed kijkt. Je kunt Multiscreen TV op 3 apparaten tegelijk bekijken, bijvoorbeeld op je smartphone, tablet of PC. Zo kijkt de een voetbal en zwijmelt de ander weg bij een serie. De Multiscreen app is alleen buitenshuis (in de EU) te gebruiken door klanten met Interactieve TV. Download hier de gratis app.

3. Programma’s opnemen
Wil je programma’s langer dan 7 dagen bewaren, neem ze dan op met Interactieve TV. En wil je ze echt nooit missen, neem ze dan seriematig op. Zo stel je seriematig opnemen in

4. TV Pauzeren
Met TV Pauzeren zet je de televisie op pauze en en kijk je later verder waar je gebleven was. Handig als je moeder belt en je net Boer Zoekt Vrouw zit te kijken.

5. Digitale TV Gids
Niks meer missen met deze ingebouwde TV gids. Zeg je papieren TV gids maar op. Met de Digitale TV Gids van Caiway krijg je snel een overzicht van alle programma’s die er op de 70+ zenders te zien zijn. Ook is meteen inzichtelijk welke programma’s je kunt terugkijken met Replay TV.

6. Meer TV
Wanneer je kiest voor interactieve TV van Caiway krijg je 12 extra zenders in HD. O.a. Film1, FOX Sports en Ziggo Sport Totaal zijn dan volledig in HD beschikbaar. Wel zo fijn voor de echte sportfliehebber!

7. Het is gemakkelijk aan te vragen
Haal alles uit je Alles-in-1 pakket en maak het jezelf makkelijk met interactieve TV van Caiway. Je Alles-in-1 pakket breid je eenvoudig uit met Interactieve TV. Dit kan al vanaf 2,50 per maand.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief