Mobiel

Caiway introduceert nieuwe abonnementen

dinsdag 7 mei 2019

Caiway introduceert per 7 mei 2019 nieuwe glasvezelabonnementen onder de naam Internet en TV. De abonnementen komen in drie varianten: Voordelig, Slim en Snel. De drie varianten zijn allemaal inclusief Interactieve TV met de functionaliteiten opnemen en pauzeren. Vaste telefonie wordt vanaf nu als optie aangeboden in het pakket. Klanten met een coax-aansluiting behouden hun tv-aansluiting zonder extra kosten daarvoor.

Caiway biedt naast de nieuwe Internet en TV – pakketten, ook een nieuw los internetabonnement aan via glasvezel: Alleen Internet XL (450 Mbit/s).

De Internet en TV – pakketten komen in drie varianten met verschillende internetsnelheden en tarieven. Bij de pakketten Slim en Snel kan de klant kiezen voor een gratis tweede interactieve tv-ontvanger. Voor nieuwe Caiway-internetklanten van deze pakketten geldt tot 27 mei 2019 een promotie met een abonnementsprijs van 35 euro voor de eerste zes maanden. Daarbij worden de monteurskosten (t.w.v. 85 euro) en de verzend- en administratiekosten (t.w.v. 19,95 euro) niet in rekening gebracht.

Nieuw: Alleen Internet XL

Vanaf 7 mei introduceert Caiway een extra snelle variant voor klanten die alleen internet nodig hebben: Alleen Internet XL. Dit pakket heeft 450 / 450 Mbit/s up- en download en kost 54,95 euro per maand. Caiway bood al een pakket aan met Alleen Internet (150 / 150 Mbit/s up- en download) van 39,95 euro per maand. Beide pakketten worden geleverd inclusief een glasvezelmodem met Wifi.

Tot en met 27 mei 2019 geldt voor beide pakketten een promotieactie. Nieuwe Caiway internetklanten betalen voor de eerste zes maanden 35 euro per maand, ongeacht het Alleen Internet pakket dat men kiest. Daarbij worden de monteurskosten (t.w.v. 85 euro) en de verzend- en administratiekosten (t.w.v. 19,95 euro) voor beide pakketten niet in rekening gebracht.

Over Caiway

Caiway is een Nederlands telecommerk en biedt al sinds 1981 internet, televisie en telefonie. Het bedrijf is ontstaan in het Westland, onder de rook van Rotterdam. Doordat Caiway voorop loopt op het gebied van glasvezel, zijn de producten en diensten van topkwaliteit. Die topkwaliteit is wat Caiway betreft vanzelfsprekend. Het is een vereiste dat alles gewoon heel goed werkt. Zoals: gegarandeerd razendsnel internet, haarscherpe interactieve televisie, altijd en overal goede wifi met hoeveel mensen je de wificode ook deelt. Altijd voor een goede prijs en altijd zonder overbodige extra’s. Ongewoon goed is bij Caiway heel gewoon.

Bekijk pakketinformatie


Voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met woordvoerder Mariska van der Hulst via [email protected] of 0118 74 55 55.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief