Mobiel

Claim je plek zo fix je de ultieme she shed

dinsdag 24 september 2019

Who run the world? Precies: girls. De man cave is passé: het is tijd voor de she shed. Dé plek waar je ongestoord kunt chillen, netflixen, werken, hangen en drankjes doen. In deze blog leggen we uit wat je nodig hebt om het fijnste plekje in je huis te fixen.

Lees ook:
Zo fix je een perfecte tuinbioscoop

 

Voorwaarde 1: internet
Nogal essentieel voor een succesvolle she shed is lekker snel internet. Want laten we eerlijk zijn: niemand kan ontspannen bij een haperend beeld of een season finale die je niet kunt streamen. Met glasvezel kun je gewoon op goed internet rekenen, ook als meeste relaxe plek van jouw huis zich in de tuin of op zolder bevindt.

 


Voorwaarde 2: ruimte
Denk je geen plek over te hebben? Kijk goed naar je mogelijkheden. De kleinste kamer van het huis kan dé perfecte plek zijn, of misschien heb je in je slaapkamer nog een hoekje over: het gaat erom wat je ervan maakt. Kleed de ruimte aan zoals jij dat wil, een groot, comfortabel kussen kan al genoeg zijn.

Lees ook:
Zo fix je de ideale thuiswerkplek

Voorwaarde 3: doel
Waar de één vooral wil chillen in haar she shed, wil de ander ongestoord werken. Zoveel mensen, zoveel wensen, en daarbij horen ook andere benodigdheden. Wil je vooral werken, dan heb je toch echt een goede bureaustoel nodig. Wil je liever onderuit met je favoriete serie, of eindeloos rondsnuffelen naar de perfecte vakantiebestemming, dan is een zitzak misschien handiger.

 


Voorwaarde 4: stroom
Tenzij je voor complete rust gaat in jouw persoonlijke chillplek, heb je voor al je plannen stroom nodig. Je favo serie bingen kan op je laptop, maar een groot scherm is natuurlijk beter! En met interactieve tv van Caiway erbij zit je extra goed. Het aanbod is reuze, en mócht iemand je nou toch storen tijdens de season finale: gelukkig kun je pauzeren.

 


Lees ook:
Zo haal je alles uit je universele afstandsbediening

Weet jij al precies hoe jouw ideale chillplek eruitziet? Mooi. Deel de foto’s van jouw perfecte she shed in de comments op Facebook!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief