Mobiel

De voordelen van een tweede interactieve tv-ontvanger

dinsdag 15 januari 2019

Druk jaar voor de boeg? Soms is het goed om een rustmomentje te pakken. Jammer alleen als je ega (of huisgenoot) net zijn of haar favoriete programma aan het kijken is. Gelukkig kan iedereen met een glasvezelpakket van Caiway nu voor maar €2,50 tot €7,50 per maand een tweede interactieve tv-ontvanger bestellen. Geen onenigheid over wat er gekeken wordt en lekker voor jezelf kiezen. Heerlijk.

Verdraaid handig

Zo’n tweede interactieve tv-ontvanger is verdraaid handig, zeker als je met meerdere mensen in één huis woont. Je bepaalt lekker zelf wat je kijkt en waar je het kijkt met je eigen ontvanger. Op zolder bijvoorbeeld, of in de garage, of in de walk in closet. Of als het buiten hondenweer is en de kinderen een Harry Potter marathon houden, kun jij na vier uur hogere magie lekker overschakelen op Hollandse nuchterheid met Heel Holland Bakt. Opgelost.

Verder na onderbreking
Wat ook heel handig is aan een tweede ontvanger, is dat je die opgenomen film of serie op beide ontvangers kunt terugkijken, ook als je tussentijds gestopt bent. Dus als je thuiskomt en je vriendin zit (alweer!) middenin Bridget Jones terwijl jij middenin Die Hard 3 zat, geen ruzie: met de tweede ontvanger kijk je gewoon verder waar je gebleven was.

De tweede interactieve tv-ontvanger kun je bij alle glasvezel pakketten van Caiway bestellen. Prijzen en voorwaarden vind je hier en via Mijn Caiway (> My TV > Linkerkolom onder Producten: Bestel Interactieve TV).

 

Gewoon goede voordelen van Interactieve tv bij Caiway
Eigenlijk betekent het dus dat je al het goede van Interactieve TV van Caiway dubbel hebt. Dus dat betekent deze zeven gewoon goede voordelen van interactieve TV bij Caiway in het kwadraat:

  1. Replay TV. Kijk je favoriete programma’s tot zeven dagen terug. En als je het begin gemist hebt, kun je het programma opnieuw opstarten zolang het nog bezig is.
  2. Multiscreen App. Maak van elk scherm een TV, te gebruiken in de hele Europese Unie. Superhandig voor de kids bijvoorbeeld.
  3. Programma’s Opnemen. Bewaar programma’s langer dan zeven dagen – zo hoef je niks meer te missen.
  4. TV Pauzeren. Elk moment pauzeren en daarna gewoon weer verder kijken. Handig voor als je de spanning even niet meer aankan, moet plassen of gewoon trek hebt.
  5. Begin Gemist. Net te laat thuis? Geen probleem met Begin Gemist. Geen stress meer in de file of op het perron; hoera.
  6. Digitale TV Gids. Niks meer missen met deze ingebouwde tv-gids. Wel zo overzichtelijk.
  7. Méér TV. Extra zenders in HD met interactieve TV. Er is écht voor ieder wat wils.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief