Mobiel

Deze Valentijnsfilms- en series zijn deze week op tv te zien

maandag 11 februari 2019

Voel jij je niet aangesproken door de gedachten dat je op 14 februari iets speciaals voor je geliefde zou moeten doen? Plof dan lekker met, of zonder je lover voor de televisie en zwijmel weg bij een van deze films.


Valentine’s Day | 14 februari om 20:30 uur op Net5
Valentine’s Day is een romantische komedie van Gerry Marshall, de maker van Pretty Woman, waarin verschillende koppels in Los Angeles gevolgd worden. Iedereen beleeft op zijn of haar manier passie en vriendschap gedurende de meest liefdevolle dag van het jaar: Valentijnsdag.

Hoewel de titel van de film weinig aan de verbeelding overlaat, belooft de cast veel goeds. Met hoofdrollen van o.a. Ashton Kutcher (That 70’s Show), Eric Dane (Greys Anatomy) Jessica Alba (Fantastic Four), Bradley Cooper (A Star is Born) en Julia Roberts (Notting Hill) is dit een film die je gezien moet hebben.


Fifty Shades Freed | Film1

De nieuwste ‘Fifty-Shades’-film is nu ook via Film1 te bekijken. In Fifty Shades Freed zijn Jamie Dornan en Dakota Johnson terug als Christian Grey en Anastasia Steele. De gebeurtenissen uit de vorige twee Fifty Shades-delen komen tot een schokkende ontknoping.

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.

Film1 bestel je eenvoudig via Mijn Caiway. Dit filmpakket met 4 reclamevrije kanalen kost slechts 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar.


Will & Grace | 14 februari 20:30 uur op TLC
Kijk je liever een serietje dan een film, dan doe je er goed aan af te stemmen op TLC. De Will & Grace winterbreak zit erop en dat betekent dat jij, je lover, je hond en/of BFF weer volop kunnen genieten van de capriolen van Will, Grace, Karen en Jack. Wat wil je nog meer?


50 First Dates | 14 februari 23:00 uur op Net5
50 First Days: nog een topfilm die tijdens Valentijnsdag wordt uitgezonden. Het verhaal gaat over Henry Roth, die bij een groot aquarium-complex in Hawaii werkt. Hij wordt verliefd op Lucy, een meisje dat aan korte termijn geheugenverlies lijdt. Om een relatie met haar te krijgen is Henry genoodzaakt elke keer opnieuw zijn best doen zodat Lucy weer verliefd op hem wordt.


Love is All | 14 februari 23:50 uur op NPO2 (2Doc)
Love is All is een ontdekkingstocht naar liefde in de filmwereld van de twintigste eeuw. Van de eerste film gevatte kus naar de homoseksuele revolutie in vrije liefde; het komt allemaal voorbij.


De documentaire laat verliefde, homoseksuele stellen zien die flirten tijdens de zogenaamde ‘tea dances’, achterin de bioscoop aan het zoenen zijn, stiekem gaan samenwonen en samen vechten voor hun recht op liefde.


I Hate Valentine’s Day | 15 februari om 20:30 uur op RTL7
Voor wie geen genoeg kan krijgen van liefdesfilms, zendt RTL 8 op 15 februari nog een romantische komedie uit. In I Hate Valentine’s Day heeft Genevieve (Nia Vardalos) een bloemenzaak in het hartje van Brooklyn, New York. Op romantisch gebied heeft ze een uniek systeem uitgedacht; na vijf afspraakjes stopt ze elke relatie om pijnlijke momenten te voorkomen. Maar dan ontmoet ze Greg (John Corbett). Hij is grappig, aantrekkelijk, charmant. Zal Genevieve haar eigen regels overtreden?


First Dates Hotel | 17 februari om 20:55 op NPO3
Voor wie graag naar First Dates kijkt, is er goed nieuws. Het First Dates Hotel is geopend. In First Dates Hotel volgen we stellen die voor het eerst met elkaar op blind date gaan in een romantisch hotel. Ze hebben maar één doel voor ogen: het vinden van hun droompartner. Slaat de vonk over? Dan mogen de kandidaten in het First Dates Hotel overnachten en op een tweede date.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief