Mobiel

Dit kan je allemaal met 2GB aan data

maandag 2 december 2019

Van 20 december tot en met 5 januari krijgt iedereen met Caiway Mobiel een eindejaarscadeautje van ons: 2GB aan gratis data! Wat je daarmee kan? Alles wat je smartphone-hartje begeert. We zetten het even voor je op een rij.

Met 2GB aan data kun je ongeveer…

130.000 WhatsApp-berichten sturen

Reuzehandig! Zeker met oud en nieuw, wanneer iedereen een nieuwjaarswens verwacht. Fun fact: gemiddeld sturen we zo’n 43 berichtjes per dag, dus met 130.000 berichtjes kun je wel even vooruit. 3023 dagen om precies te zijn; oftewel 8,2 jaar. Dat is net zo lang als dat WhatsApp bestaat. 

128 minuten Instagrammen

Deze is voor wie niet snel flauw wordt van gebruinde lichamen op parelwitte stranden en piekfijne kiekjes van lekker eten. Met 2GB kun je namelijk naar hartelust 2 uur Instagrammen. Dat geldt voor zowel up- als downloaden.

 

 

255 nummers luisteren

Daarmee luister je 23 keer het nieuwe album van Kensington. Of 18 keer het nieuwe album van Snelle. Of 21 keer het 18e studioalbum van K3; Dromen. Goed, misschien is een vrolijke playlist een beter alternatief. Hoe dan ook, met 2GB data kun je wel even vooruit. Ben je meer van de podcasts? 2GB is goed voor zo’n 50 podcast-afleveringen van 40 minuten.

182 minuten YouTuben

3 uur YouTuben! Het is langer dan je denkt. Dat zijn ongeveer 18 vlogs van 10 minuten, bijna 27 muziekvideo’s of 85 tutorials voor de zelfdoeners. Liever iets anders? Een knisperend haardvuurtje, zoals deze. Handig als je met de trein het land doorkruist voor een familie-kerstbezoek en je alvast in de juiste sferen wil komen.

2 uur Netflixen

Voor 1 uur streamen rekent Netflix ongeveer 1 GB aan data. Om het even wat concreter te maken, dat zijn ongeveer:

  • 5 afleveringen van Friends, Family Guy of The Big Bang Theory
  • 2,4 afleveringen van Stranger Things
  • 2 afleveringen The Crown
  • 2,5 aflevering van Suits
  • 2,3 afleveringen van Queer Eye
  • 2 afleveringen van Peaky Blinders

 

7,5 uur videobellen

Heb je een verre vriend? Zit je wederhelft in het buitenland? Of wil je samen met je verre familie long distance oud & nieuw vieren? Met onze twee extra gigabyte aan data kun je maar liefst 7,5 uur videobellen. Altijd en overal. Of je nu in de bus zit, boodschappen doet of door de bibliotheek loopt. Nou oké, dat laatste raden we af. Is wel zo netjes.

 

 

 

Ruim 29.000 km navigeren

Deze is leuk voor wie wintersport heeft gepland. Met onze extra data kun je (in Europa) Google mapsen tot je een ons weegt. Of in ieder geval tot Kaap Flissingski, het meest Oostelijke puntje van Europa. Op en neer naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië of Zuid-Duitsland is zo geregeld.

Lees ook:
Zo maak je professionele foto’s met je smartphone

1 uur Facebooken

Opvallend: Facebook is nogal een dataslurper. Twee keer op en neer navigeren naar Nepal is met 2GB een koud kunstje, maar meer dan een uurtje op ‘s werelds populairste social media-platform en je data is op. Gewoon maar even wachten tot je verbonden bent met ons glasvezel internet? 😉

1818 Snaps maken

Snapchat-verslaafd? Dat komt mooi uit. Je kunt met 2GB aan verse data namelijk 1818 Snaps sturen. Als je vanaf 20 december iedere dag 4,5 Snaps het wereld wijde web op slingert is je data er precies op 5 januari doorheen.

Ook profiteren van dit mooie aanbod? Neem nu Caiway Mobiel. Naast het feit dat je op het beste mobiele netwerk zit van Nederland, krijg je ook nog eens de eerste drie maanden gratis. Hoe leuk is dat? Meer informatie vind je hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief