Wifi

Dit kan je doen als je internet niet werkt

vrijdag 30 november 2018

Eerste hulp bij internetstoringen

Een storing met je internetverbinding is niet fijn. Klagen, een boek lezen of een rondje om de kerk lopen, luchten misschien tijdelijk op, maar gaan het uiteindelijke probleem niet oplossen. Gelukkig zijn er ook andere stappen die je kunt ondernemen en is de storing vaak sneller opgelost dan je denkt. De expert van Caiway legt het je uit.

 

 

Bij Caiway helpen we je met al je vragen. Internet moet gewoon goed werken. Zo simpel is het.

 

Wel zo handig

Controleer altijd eerst of Caiway zelf een storing heeft. Op onze website houden we je op de hoogte van eventuele storingen en onderhoud. Is er geen storingsmelding? Kies het stappenplan dat bij jouw storing past. Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op met de klantenservice.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief