Mobiel

Een radiozender voor elke stemming en elk feest

woensdag 5 december 2018

Altijd fijn

De pepernoten, kerstballen en oliebollen vliegen je om de oren in deze feestmaand. Heerlijk dus als die oren af en toe ook van iets rustigs kunnen genieten: muziek. En het mooie is, Caiway heeft een radiozender voor elke stemming. Da’s niet alleen hartstikke fijn als het even stil is na een onhandige opmerking aan het kerstdiner, maar ook als je hebt gewonnen met een potje 30 Seconds.

 

Stingray Kiddo FM

Op 5 december trappen we af met Sinterklaas en Pakjesavond. Mocht je Sinterklaas Kapoentje inmiddels écht niet meer kunnen horen, dan is Stingray Kiddo Fm (voorkeuze 954) misschien wel even een goed idee, of – als de spanning de kleintjes te veel wordt – helpen de liedjes op Stingray Kleuterliedjes (voorkeuze 955) of Stingray Piratenliedjes (voorkeuze 952) hen wellicht de gedachten éven op iets anders te zetten.

 

Pieken

En waar de kinderen balen als de Sint weer op de boot zit, telt Nederland weer af naar Kerstmis. Het kanaal Stingray Music Specials staat tot 26 december in het teken van Kerstmis, daarna is het tot 4 januari genieten van de speciale muzieknummers rondom Oud & Nieuw. Stingray Music Specials is te ontvangen via radiokanaal 960. Even geen zin in deze traditionele liedjes? Maak er één groot optuigfeest van met Stingray Skihut (voorkeuze 964) of Stingray Schlager (voorkeuze 962) of Stingray Dance Classics (voorkeuze 933)

 

Koken met muziek

En dan is het zo ver: Kerstavond. Mocht je in de keuken staan én staat er een ingewikkeld gerecht op het menu? Dan kun je misschien het beste Stingray Easy Listening (958) opzetten. Kook je beter als je beweegt? Met Stingray Dance Floor Fillers (927) ga je geheid uit je pan.

 

Kerstdiner

Mooi voor tijdens het kerstdiner; Stingray Opera (901). Moet je wel van houden natuurlijk. Meer van de jazz: geen probleem, heeft Stingray ook, op voorkeuze 919 (Jazz) en voorkeuze 919 (Blues). En mochten de gemoederen onverwachts hoog oplopen aan tafel, schakel je over op Stingray Chill Out. Opgelost.

Uitbuiken en bijkomen doe je de dag erna bijvoorbeeld met Stingray Lounge.

 

Laatste dag van het jaar

De dagen vliegen voorbij, voor je het weet is het alweer de laatste dag van het jaar. Ga jij dansend, zingend of chillend het nieuwe jaar in? Het kan allemaal. Heb je het huis vol en barst iedereen van de energie? Zet Stingray Hits (voorkeuze 959) aan en dans het nieuwe jaar in met z’n allen. Heb je bezoek dat meer van hardrock of trance houdt? Geen probleem. Heeft Stingray ook twee aparte zenders voor: hardrock (voorkeuze 930) en trance (voorkeuze 926). Iedereen blij.

 

Eerste dag van het jaar

Op nieuwjaarsdag is er een grote kans dat je hoofd meer staat naar minder harde muziek. Geen probleem, Stingray heeft een heerlijke loungezender ( voorkeuze 907) of motown (voorkeuze 916).Kortom: welk feest je ook viert en in welke bui je ook bent: Caiway heeft er een muziekje bij.

 

Gratis via de app

Wist je dat je alle Stingray radiozenders als Caiway klant ook gratis via de app kunt beluisteren. Download de Stingray app nu gratis.

 

Fijne Feestdagen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief