Mobiel

Het beste van het Kinderpakket in december

maandag 25 november 2019

Het beste van het Kinderpakket in december

Het jaar 2019 zit er alweer bijna op! Als dank voor je vertrouwen hebben wij een aantal cadeautjes voor jou en je familie klaarstaan. Zo kijk je van vrijdag 20 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 gratis naar het Kinderpakket. Het pakket bestaat uit 9 leerzame en vermakelijke tv-zenders voor kinderen van 0-12 jaar. Dit zijn onze highlights van het Kinderpakket.

 
 
RTL8 Telekids
 

Transformers Rescue Bots Academy
vanaf 2 december, elke weekdag 13:20
In Transformers: Rescue Bots staan de avonturen van vier jonge Tranformers en hun menselijke tegenhangers centraal, met in het middelpunt de ogenschijnlijk ‘gewone’ negenjarige jongen Cody. De Rescue Bots hebben de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen op het eiland Griffin Rock, een plek met de nieuwste technologische snufjes waar zo’n beetje alles kan gebeuren…

Molang Kerstspecial
Tussen 23 en 27 december, ca. 06:50 en 28/29 december 7:30 (herhalingen)
Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Spirit – Samen Vrij
Sinds 9 november, elk weekend rond 11:25 (za) en 11:55 (zo)
De 12-jarige Lucky verhuist van de grote stad naar het platteland. Ze voelt zich er niet meteen thuis, maar dat verandert als ze vriendschap sluit met een wild paard, dat ze Spirit noemt. Samen met haar nieuwe vriendinnen beleeft Lucky spannende avonturen. De dappere meiden en hun paarden verleggen hun grenzen en ontdekken wat het betekent om vrij te zijn.

 

Pebble TV

Sneeuwwitje nog lang en gelukkig
Op 24 december om 16:00 uur
De gemene koningin is dood en Sneeuwwitje is op weg naar de zeven dwergen. Maar Heer Snoodaard, de broer van de gemene koningin, wil wraak. Hij ontvoert de prins. Sneeuwwitje moet nu samen met de dwergen haar prins zien te bevrijden.

When Santa Fell to Earth
Op 24 december om 20:00 uur
Het is nog maar twee weken voor Kerst, maar de zojuist verhuisde Ben is niet in de feeststemming. Dan valt tijdens een enorme storm plotseling Niklas Julebukk met zijn woonwagen uit de hemel. Hij belandt in Bens straat, waar Ben en zijn buurmeisje Charlotte hem vinden. Niklas is de laatste echte Kerstman en hij kan wensen van kinderen laten uitkomen, maar hij is momenteel op de vlucht Waldemar Wichteltod en zijn leger van Notenkrakers. Zij willen namelijk de Kerstman in ijs veranderen.

Een sneeuwwitte Kerst
Op 25 december om 16:00 uur
Sneeuwwitjes dochter heeft zeven speciale vrienden… Zeven reuzen! Ondertussen probeert de boze koningin het kerstfeest te bederven. Lukt het Sneeuwwitjes dochter en de zeven reuzen om het kerstfeest te redden?

De Magische draaimolen
Op 26 december om 10:00 uur
Als de hond Dougal tegen een magische draaimolen botst, komt de kwade tovenaar ZeBadDee vrij. Deze wil de wereld in ijs veranderen. Dougal’s baasje komt vast te zitten in de bevroren draaimolen. Met zijn vriendjes gaat Dougal op avontuur om zijn baasje te bevrijden.

Veel kijkplezier!

 

Hoe kan ik het Kinderpakket gratis bekijken?

De zenders worden automatisch toegevoegd aan je zenderlijst. Je hoeft hier dus niets voor te doen! Alle klanten met een tv-abonnement van Caiway kunnen het Kinderpakket gratis bekijken van vrijdag 20 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 op kanaal 119 t/m 125, 148 en 149.

Eindeloos kijkplezier

Kun je ook na 5 januari geen genoeg krijgen van de beste kinderzenders? Kies dan voor het Kinderpakket. Het pakket bestaat uit 9 zenders, beginnend met Baby TV voor onze kleintjes (voor peuter in de leeftijd tot 3 jaar) en Nick Music waar je mee kan zingen en dansen met de laatste hits! De zenders zijn ook te zien via onze TV-app en daarmee te bekijken via smartphone, tablet en laptop/pc. Wel zo gemakkelijk! Bestel eenvoudig via Mijn Caiway.

Nog meer cadeaus?

Als bedankje hebben we in december een aantal leuke cadeaus klaarstaan. Benieuwd naar alle gratis extra’s?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief