Het glasvezel geluk van Philip

maandag 27-05-2019
  • Mobiel

LAN-party’s zijn er al sinds de jaren ‘90, toen computers en netwerkapparatuur betaalbaar werden voor consumenten. Vergelijk het met een gezellig avondje bordspellen spelen, maar dan digitaal.

Als het even kan, zit Philip met z’n vrienden in een speciaal ingerichte zolder. Iedereen neemt zijn eigen game computer mee, sluit hem aan op het computernetwerk en vervolgens hebben de mannen een heel weekend game-plezier. Philip werd door een vriend ingewijd in het LAN-leven. “Sindsdien ben ik bij elke LAN-party aanwezig!”

Ping is een ding
Speel je met een groep vrienden via dezelfde internetverbinding, dan is het belangrijk dat je een razendsnelle en stabiele internetverbinding hebt. Maar er is nog één ding heel belangrijk: ping-snelheid.

Hoe beter de ping-snelheid, hoe sneller je kunt reageren in een online game. En dat is voordelig: je wil natuurlijk niet achterlopen op je tegenspelers! Ook al zijn het je vrienden.

Gelukkig is er glasvezel, wat bekend staat om zijn hele snelle ping-snelheid: 1-2 ms – fantastisch voor online gamen.

Gamen en streamen tegelijk
Er is nog meer voordeel: met glasvezel heb je altijd het snelste internet. Uploaden gaat even snel als downloaden. Je kunt dus met zoveel mensen als je in huis kwijt kunt tegelijkertijd ongestoord gamen, streamen, video’s downloaden, internetbankieren, Interactieve TV kijken, of wat dan ook. Zonder dat de snelheid lager wordt.

Ontdek jouw glasvezel geluk
Met Caiway Internet & TV krijg je razendsnel en super stabiel glasvezel internet en geniet je van alle mogelijkheden van Interactieve TV. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Ontdek jouw glasvezel geluk op caiway.nl/glasvezelgeluk.