Interactieve TV

Seriematig opnemen met interactieve TV doe je zo

vrijdag 7 september 2018

De brug stond open, dat telefoontje duurt net even te lang of je was het gewoon vergeten. Er zijn talloze redenen waardoor je net even niet op het moment van uitzenden jouw favoriete programma kunt kijken. Gelukkig kun je bij ons als je halverwege instapt het programma nog opnieuw starten. Ook kijk je met Interactieve TV alles tot zeven dagen nog gewoon terug (afhankelijk van de zender).

Wil je nu jouw favoriete programma echt nooit missen, dan kun je het altijd nog opnemen. En het mooie van seriematig opnemen is dat het dan automatisch gedaan wordt voor elke aflevering. Lekker voor als je het programma nog een keer wilt terugkijken of wanneer je jouw favoriete serie wilt opsparen voor een avondje kijken in bad bijvoorbeeld.

Zo stel je seriematig opnemen in voor jouw favoriete programma:

  1. Selecteer via je afstandsbediening in de elektronische programmagids de eerste aflevering van de serie die je wilt opnemen. Druk op het EPG knopje op de afstandsbediening om hier te komen.
  1. Klik vervolgens op opnemen. Deze specifieke aflevering staat nu klaar om opgenomen te worden op het moment dat het wordt uitgezonden. Als je alleen een losse aflevering wilt opnemen, dan ben je klaar!
  1. Om ook ervoor te zorgen dat voortaan altijd jouw favoriete serie opgenomen wordt, kies je voor ‘Bewerk opname’ op je tv-scherm.
  1. Scroll naar beneden naar ‘eenmalig/herhaal’ en kies met de pijltjestoetsen links/rechts uit: ‘hetzelfde programma elke dag / elke werkdag / elke week opnemen’. Selecteer wat er voor jouw programma van toepassing is.
  1. Bevestig met OK en je favoriete serie wordt nu opgenomen. Er wordt nu automatisch op het door jou ingestelde moment opgenomen. Het kan natuurlijk zo zijn dat zenders beslissen om jouw serie op een ander moment uit te zenden. Dit gebeurt wel vaker aan het begin van een nieuw TV seizoen. In dat geval zul je het opnieuw moeten instellen.

Voor nu ben je klaar om op een later moment van jouw programma te gaan genieten. Wanneer heeft absoluut geen haast, want de opnames blijven een jaar bewaard. Je kunt je favoriete serie dus gerust twee keer kijken.

Veel kijkplezier!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief