Mobiel

Traag internet: Zo los je het op

vrijdag 28 december 2018

Het internet is traag
Nu de kerstdagen voorbij zijn heb je eindelijk weer de tijd om uitgebreid je favoriete series te streamen. Merk je dat het internet trager is dan je gewend bent? Maak je geen zorgen, het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je kleine neefje tijdens het spelen de stekker van de router heeft losgetrokken.

De oplossingen
Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat het internet weer optimaal werkt. Kijk of het signaal wel goed binnenkomt, doe de speedtest en controleer of de apparatuur en de kabels de snelheid aankunnen. Hoe dat je dat precies doet legt de expert van Caiway uit in de video.

Doe dit eerst
Controleer altijd eerst of Caiway zelf een storing heeft. Op onze website houden we je op de hoogte van eventuele storingen en onderhoud. Is er geen storingsmelding? Kies het stappenplan dat bij jouw storing past. Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op met de klantenservice.

Bij Caiway helpen we je met al je vragen, zodat jij onbezorgd kunt genieten van jouw supersnelle glasvezel internet en Interactieve TV. Dat is voor ons heel gewoon.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief