Mobiel

Zender van de Maand november: NickToons

maandag 28 oktober 2019

Nicktoons: Voor jonge animatieliefhebbers

Nicktoons is in november Zender van de Maand bij Caiway en is de hele maand gratis te zien op kanaal 21. Nicktoons is voor diegenen die niet zonder cartoons kunnen. Zo zie je de beste series vol actie, humor, animatie en live action voorbijkomen. Hits zoals het populaire Yu-Gi-Oh!, Bakugan en Transformers zijn dagelijks te zien op het kanaal. Overdag worden alle cartoons in het Nederlands uitgezonden. Vanaf 21.00 uur in de avond zijn de beste cartoons ook in het Engels te zien. Nicktoons wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week uitgezonden. In november vind je Nicktoons op kanaal 21.

Wil je na november ook nog blijven kijken naar Nicktoons, schakel dan naar kanaal 148.

  • Nicktoons zit in het Kinderpakket met 8 extra kinderzenders voor slechts € 4,50 per maand.
 

Teenage Mutant Ninja Turtles

De vier gemuteerde turtles Leo, Raph, Mikey en Donnie zijn uit de riolen gekropen en zijn de straten van New York City aan het ontdekken. Daarbij komen ze vaak in gevecht met de supermachtige mutanten en ontwikkelen de turtles zich tot de helden van de stad.

 

Supah Ninjas

Wanneer Mike Fukanaga erachter komt dat hij afstamt van een lange reeks Ninja’s staat zijn leven op zijn kop. Samen met zijn vrienden Owen en Amanda leert Mike’s opa hem de kneepjes van het Ninja-vak, zodat de Super Ninja’s voorbereid zijn om af te rekenen met superschurken.

 

Catdog

CatDog gaat over een Siamese tweeling met twee hoofden. Aan de ene kant zit de rustige en intelligente Cat. En aan de andere kant zit de naïeve en optimistische Dog. Door de grote verschillen in karakter ontstaan er tussen de twee vaak spanningen. Toch zijn ze toch de grootste vrienden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief