Zender van de maand

Zender van de Maand september: Fashion TV

donderdag 22 augustus 2019

Zender van de Maand september: FashionTV

Jij zit in september front row bij alle grote fashion shows! FashionTV is namelijk zender van de maand en gratis te zien op kanaal 21. Op FashionTV kijk je in september vanuit jouw woonkamer de grootste fashion shows van over de hele wereld, waaronder Parijs, Londen, Milaan en New York. Volg de glamoureuze levensstijl van wereldberoemde fotografen en de best betaalde en mooiste modellen ter wereld en zie hoe de ontwerpers zich laten inspireren voor hun nieuwste collectie. Daarnaast zie je bij FashionTV alle nieuwtjes rondom mode, catwalk shows en feesten. Ook krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij de grootste catwalk shows en photoshoots.

FashionTV is heel de maand september gratis te zien via het showroom kanaal 21. Wil je na september ook nog blijven kijken naar FashionTV? Schakel dan naar kanaal 102.

  • FashionTV zit in het Plus TV pakket voor slechts € 11,00 per maand, dit pakket is maandelijks opzegbaar.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief