Mobiel

Zo kijk je optimaal jouw favoriete serie in bad

vrijdag 7 september 2018

Het fijne van echt overal wifi thuis is dat je op nog meer plekken kunt genieten van ons razendsnelle internet. En nu het TV-seizoen net weer begonnen is, starten ook al jouw favoriete series weer. Er valt genoeg te kijken op genoeg plekken in huis.

Even lekker genieten van een warm bad wordt nu dus nog beter. Want waar je vroeger alleen naar je tenen of een badeendje kon kijken, heb je nu je tablet of telefoon. Hoog tijd om lekker te gaan bingen in bad. En zo doe je dat optimaal.

Bescherm je tablet en jezelf
Wat je ook doet, binge veilig! Water en elektriciteit zijn absoluut geen vrienden. Nog even opladen via een stekker terwijl je in bad zit raden we dus ten zeerste af. Verder wil je natuurlijk de boel droog houden. Een handige tip is om je tablet op een handdoek te zetten. Naast dat hij daardoor droog blijft, is het handig om even je vingers mee te drogen als je je tablet wilt bedienen. Ten slotte, stop de tablet in een klaphoes zodat je hem gemakkelijk rechtop kunt zetten.

Gebruik een badrek
Eindelijk een goede reden om een badrek aan te schaffen. Want laten we eerlijk zijn, de zeep en shampoo stond ook wel prima op de rand. Maar het is echt de ultieme tablethouder. Trakteer jezelf dus en koop er eentje. Kunnen gelijk alsnog de zeepjes erop.

Gebruik een extra speaker
Het geluid wat uit de meeste tablets komt is meestal niet om over naar huis te schrijven. Tel daarbij op dat het een beetje galmt in de meeste badkamers, waardoor je geen klap meer verstaat van wat er gezegd wordt. Om te voorkomen dat het hele huis mee kan genieten van jouw serie omdat je hem zo luid moet zetten, sluit je een bluetooth speaker aan. Stukken beter geluid voor al die spannende of misschien wel romantische scenes.

Bedenk van tevoren wat je wilt kijken
Je wilt zoveel mogelijk lekker ondergedompeld liggen. Bedenk dus van tevoren wat je wilt kijken en zet het klaar voordat je in bad stapt. Hoef je alleen maar op start te drukken. Ben je van plan lekker te gaan YouTuben? Maak dan een afspeellijst met alles wat je wilt kijken. Die speelt jouw geselecteerde filmpjes dan automatisch achter elkaar af.

Gebruik de Multiscreen TV app
Wil je eigenlijk gewoon stiekem TV kijken? Dan hebben we voor onze interactieve TV gebruikers goed nieuws. Je kunt met onze Multiscreen TV app op je tablet gewoon TV kijken. Je kunt hem hier downloaden.

Zo, nu houdt niets je tegen om lekker te bingen in bad. Vergeet niet nu en dan even opnieuw wat warm water in je bad te doen, want met deze voorbereiding zit je er wel een tijdje. Geniet ervan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief